Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
Description:
This product has a special bid three year limited warranty. This product is entitled to parts, labor and on-site repair service (9x5 next business day) in approved locations. Thinkpad batteries have a one year warranty.ez mit jelent?

-
feelgood
tag
böngészős flickek

-
feelgood
tag
Nincsen DVD olvasóm itthon.
Akármilyen Win7 isot lelehet szedni legalisan az MS-től is.
Aztán már csak a recovery telepitesbol ki kell menteni a legalis kulcsot, mi ezzel a problema?Orulok hogy támadásnak vetted, mert nem volt az.
Miert jobb CMD-ben szarakodni mikor van rá hivatalos tool is?
Én azt valahogy biztosabbnak érzem. -
feelgood
tag
Mindig mosolygok mikor valaki ezt a haxorkodast masolja be.

Ez itt a hivatalos masoljunk Win7 telepitot Pendrivera program.
-
feelgood
tag
Battery -> Battery Maintance -> Perform Reset...
Battery Check tényleg nincsen.

-
feelgood
tag
akiknek van lenovo felirat a fedlapon: leszedtétek már róla a fóliát? nem karcolódik? a ThinkPad logó ugyebár nagyon jól bírja í gyűrődést, a lenovo logo is?

-
feelgood
tag
válasz
Tir Na Nog
üzenetére
Voltak akkor is 4gigas modulok. T61 idejében is voltak.
-
feelgood
tag
Nem tudom hogy ti mit rontotok el, de nekem 2-3 havonta 1x jón elő a drift, pedig only pöcök egeres vagyok.
Mindig mondják hogy a TP-ken a legjobb a pöcökegér, nos ez tényleg így van.
Szerintem ha szar lenne akkor nem használnák az emberek, ha pedig nem használnák, akkor nem lenne már régen egy TP-n se csak TouchPad.
Na meg nem tudom de nekem sikerül vele pontosan pozicionálni, az első másodpercben megszoktam a pöcök egeret ahogy meglett az első TP-m.
klikkelni-tartani kell scrollozáshoz -> és?
-
feelgood
tag
Örülök hogy az X szériát szeretem, itt nincsenek nyikorgások meg szar illesztések sehol.

-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
-
feelgood
tag
Uristen most mi lesz, vegyünk szar SSD-t mert a jó SSD 200 mega / sec olvasásából csak 100 mega lesz.

SSD-nél eleve a random iras/olvasás számít, azt meg kurvára lazán kihajtja az X60/s, vehetsz nyugodtan akármilyen Intelt, 1000x gyorsabb lesz így is minden.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja igen, ide kell bemásolni, és felülírni az eredetit: VideoLAN\VLC\plugins
-
feelgood
tag
Tényleg, akit zavar hogy mostanában a hangerőszabályzó gomb(ok) baszogatja a VLC hangerejét is: itt egy patch
1.1.5-el megy nálam.
-
feelgood
tag
Leveszed a gyári ragacsot, és rendesen újra pasztázod.
Itt egy kis segítség: Thinkpad T61 CleanGuide ( ez egy szép home made dokumentáció
) -
feelgood
tag
Vegyél ilyet. MX-4et. Én hármast vettem, rengeteget segített a T61en. 10 fokokat is, a gyári ragacs szart se ér. ( ehhez képest )
-
-
feelgood
tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
ulv nem egyenlő a gyenge teljesítménnyel.
ugyanazon az orajelen nem lassabb. sőt, meg kell mondjam, semmi különbséget nem vettem észre most C2D T8300 ( 2.4GHz ) to C2D L9300 ( 1.6Ghz ) váltásnál. egy két dolog talán még gyorsabb is a 3-ról 6 megára emelkedett cache miatt. -
feelgood
tag
e szerint létezik érintőképernyős.

21. másodpercnél a bizonyíték.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
a kedves forumtars miatt van most bobmasternek is ilyen polobol sok. vegyél nala uj thinkpadot es kapsz egyet ingyen.

-
feelgood
tag
ennyi lenne a megoldás, ezek után nem fog felébredni sleepből, állítsátok be ezt arra a profilra amit "elalvás" előtt használtok.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nem kilógot sose láttam még.

-
feelgood
tag
érdekes amúgy hogy a tableten megtudták oldani, hogy ne lotyogjon az aksi, a tobbi gepen meg szarnak rá.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Legyen még egy.

-
feelgood
tag
az a fura hogy csak ritkán látszik. pl teljesen fehér háttéren se latszik, se teljes piroson.
de pl ha nézek egy filmet, egyből ott van. most sincsenek ott. szóval elég fura ez.
de amúgy előzőleg volt egy X41em, azon 3 pixel hiba is volt, ráadásul azokat kezdettől láttam és tudtam róluk. ezekről nem, de mégsem idegesít, nem olyan zavaró, esetleg filmeknél lehet gáz. ha pedig xp-t használnék még, akkor mégannyira se zavarna a kék fejléc miatt.

szóval ezert volt az hogy mikor vettem, nem látszott, de mondjuk ha látszott volna is ugyanúgy megveszem, 2 furán halott pixelen nem múlik egy x200 tablet.

-
feelgood
tag
X200tmen van 2 pixel hiba. kékek, lenovo nem csereli, mert csak 3-tol lehet.

-
feelgood
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Nem lenne ezzel semmi gond, csak én balkezes vagyok, és emiatt a bal kezemben va na cerka, a scrollbar pedig jobb oldalon van.
Nincsen más hátra, meg kell tanulnom a jobb kezemmel is irni. 
Egyik családtagom is bal kezesnek szuletett, de tökéletesen át tudott szokni a jobb kezére, és így mindkét kezével tokeletesen tud irni, meg kéne probalnom nekem is.
-
feelgood
tag
istenem, miert kellett szerencsetlen X200t-t elbaszni azzal hogy nem raktak ra valami dedikalt scrollozo gombot vagy gorgot.
sajnos bal kezes vagyok es eleg kenyelmetlen igy atnyulni a kijelzon a csuszkaig.

-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
megprobalok majd

-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
az a fura, hogy nem mindig latszik :/ :s
-
feelgood
tag
ujdonsult X200t-men van 2 vagy 3 pixel hiba, remelem, hogy 3, mert annyitol csereli a lenovo.
más:
4500-as Intelen hogy kell belonnl a dxva-t (Windowson)?
bocs az ékezet nélküliség miatt, próbáltam kézzel írni.

-
feelgood
tag
nem rossz a tablet, a fenyerot picit kevesnek talalom, a kijelzo lotyog, de nem túl zavaróan, mondjuk ez majd a vonaton derul ki leginkább. még nem tudtam eléggé tesztelni, de az biztos hogy nem nagy.
-
feelgood
tag
én nem azt kérdeztem hogy van-e hozzá olyan aksi. most készülük x200 tabletet venni, ti pedig kb csak rosszakat írtok róla. t61em van, ahhoz képest szeretnék egy kisebb gépet venni. x200s-et akartam mindig is, lenne is rá pénz, de sehol nem lehet kapni 200 ezer körül, ugyhogy szopás.
-
feelgood
tag
még a végén kedvemet szegitek a tablet vásárlásban.
-
feelgood
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Vonaton szoktad használni? Vagy valami tömegközlekedésen, engem összesen a kijelző lengés zavarna, de nincsen tapasztalatom, annyi kellene nekem összesen hogy a vonat rángatása miatt azért ne lötyögjön már a kijelző. Ha megkérnélek, lenne időd csinálni ( nem kell dslr minőség ) T60 meg X200 tablet képet együtt? Vagy esetleg T61 ha van, meg az X32 is mehet mellé. Nagyon fontos lenne.
Kíváncsi vagyok a méretekre.Remélem összejön aztán szerelmes leszek ebbe a gépbe, X200s-t akartam, de azt hiszem ez talán jobb annál, kijelző tekintetében is.

-
feelgood
tag
Help!
Szerintetek ez jó? [link]

-
feelgood
tag
válasz
^Clown
üzenetére
Tényleg megvan "csavarodva a géped".

Az én X41em is ilyen volt, ha zavart, beraktam alá egy kártyát. Ezt nem lehet javítani, megelőzni lehet csak, akitől vetted nem figyelt erre, ennyi. Csak együtt élni lehet vele. Gondwana pedig valószínűleg azért nevet ki, mert a T60-ra nem jellemző ez a hiba.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mi volt?
( ismerem a sztorit )
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.15
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Illetve a Trackpoint érzékenysége minél magasabbra van állítva, annál gyakrabban fog ez előforduln.

) huzogatasaval tudok Page Up/Downolni?