- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boston Cézár
tag
mondjuk szerintem az van, hogy van EU norma, ami nem enged meg csatornánkénti 6 mw-nál többet.... lehet, hogy a gyártók úgy trükköznek, hogy 2x m6 watt a teljesítmény alapból, de ha rárakod a SRS-t, akkor megjön a normális teljesítmény.... 2x 15 mw
egyébként van belőle 40 GB-os is
http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
Boston Cézár
tag
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
hello!
ha még nem eldöntött a kérdés, és nem szempont a FLAC (veszteségmentes tömörítési formátum) akkor mindeképpen MPIO, mert egy világmárka termékét veszed és 2 év garanciát kapsz, valamint egy csomó pénzt megspórolsz...
én hallgattam MPIO HD300-at és elég hangosnak tűnt, ez persze relatív, kinek mi a hangos.... mondjuk nem használtam sokáig, de a hangzással nem lesz gondszerintem
persze az iaudio is jó, szerintem bármelyiket veszed, csak jól járhatsz, az anyagiakat leszámítva perzse ( meg a +1 év garanciát) -
Boston Cézár
tag
hello!
lehet, hogy hülyeség de az MPIO HD300 alapból kiesik? csomó jó dolgot tud tulajdonképpen többet is mint az ipod (vagy bizonyos dolgokban többet) és egészen olcsó, na meg nagyon jól néz ki és fém házas....
van 20 meg 40 GB-os, lehet érdemes megnézni : http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest