- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Van ház matricázás ([link]) és airbrush topik is ([link]). Ventirácsos topik is van pár ([link]), kicsit rendet is tettem közöttük, és csak egyet hagytam meg ([link]). Ezek közül mindhármat meg is találta már a kolléga.
Ezt a témát zártam (ahogy Pompi moderátor kolléga is egy korábbit ([link])), mindezzel együtt egy apróhirdetés lenne valóban a legjobb hely a dolognak.
p -
Mr-Pamacs
senior tag
Hello
Vállalok Díszrácsok készítését (lézeres vágással, pl Chieftec ajtókba, hűtőventillátor ok elé rácsok, tápokba rácsok,...), matricakészítést (plotter géppel) és AIRBRUSH festést (számítógépre,bukósisakokra,motorokra, kocsikra, telefonokra, ...).
Valamint oldallapokat is vágok ha kell valakinek (flexel), de ezt Ti is megtudjátok otthon csinálni, ha esetleg érdekel valakit ez a dolog akkor szivesen segítek benne.
Airbrushfestéshez és a matricákhoz a weblapom:[link]
Díszrácsokhoz: [link]
De ha valakinek sűrgős kérdése van akkor MSN-en vegyen fel és kérdezzen! Az MSN címem megtalálható az Airbrushos weblapomon.
Képek mind a 3 témában találhatók a weblapon.
Aktív témák
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest