Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
Szia Cunaja!
Miután nem P9-em van, telefon használóként sajnálom, hogy így döntöttél,
Viszont emberként támogatom és megértem.
Jól Döntöttél!!!
Nagyon szép és tartalmas Új Életet!Nagyon köszönök mindent!
Sokat kaptam és tanultam Tőled!
Ha nem baj akkor miattad továbbra is olvasgatom a P9 topicot :-)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Tudom, hivott amikor elváltatok :-)
Nagyon boldog, mert tökéletesen működik minden, gyors mint a villám, stb
Én is nagyon örülök hogy jó lett.
Törpölök egy DL00 beszerzésen emiatt vagy 2 hete.Előre is köszönöm! Most még az akksival küzdök, majd csak jó lesz az is.
Párodnak teljesen igaza van, lássuk be.
Átéltem egy párszor én is, samus koromban.Ahol konda van, ott korpa is van.
Naponta tapasztalom sajnos a sofőreinken, és néha nagyon nehéz nyugodtnak maradni, de úgy vagyok vele, hogy nem akarok a szintjükre süllyedni.A belefektetett időt sajnos tényleg csak az látja, aki belelát ennek a mélységeibe.
Az sem tudja.,aki mondjuk egy frissítés felrakásával is napokat küszködik.Sok hasznosat szoktam olvasni a P9-en ami jó nekünk is, emiatt is szeretem.
Köszönök mindent mégegyszer!
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
MK VII véleményét osztom!
Írd ki, hogy prv-ben kuss van, minden rommal kapcsolatos kérdésre ott a topic.
Azt arra is találták ki szerintem.
A prv-t meg arra, hogy pl: "Cunaja, erre járok éppen bedobunk egy sört?"
Mondjuk rossz példa, mert én se nagyon sörözök, de talán szemléltetésnek megtesziNem mellesleg, Nekem tökéletesen működik minden, ahogyan kell! Csocsónak is! Ez az érdekes nem?
Szerdán megkapja az új akksit és Királyság lesz teljesen!ui:
Bocs MK VII nem olvastalak végig!
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Sose hagyom, hogy a gumis húzza meg a kerekem. Van egy keresztkulcsom, ő csak hozzá közelít gyengéden, én meg meghúzom, ahogyan nekem tetszik. Így útközben nem lehet baj.
Amúgy meg otthon cserélek kereket, kivéve, ha defekt van.
Téli nyári szett külön felnin, itthon meg ráérek átszerelni, amikor itt az ideje, mindkét kocsin.
Nekem ez a megoldás jött be eddig az utóbbi sacc 20 évben.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Szerintem meg nem lefutott, hanem meg-le gyalogolt lett.
Ha csutka leeresztett állapotban 70-ről mire megállsz, nagyjából kuka a gumi.
Nem tenném fel magamnak, max jobb hátra, ha nem látni benne semmit. De a legyalogolást a gumi belsejében az oldalfalon, illetve az oldalfal és a futófelület találkozásánál látni lehet.
Szerintem egy másodpercet se bánkódj a dolgon.
Főleg, hogy céges a buli :-)Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Jó reggelt!
Cunaja!
A tudásod mellett olyan sokan szorítunk Neked ma, hogy nem is kérdés, a vizsga sikerülni fog!
Csak nyugodtan!Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Szerencséd van, mert ha csak egy pici hibád is lett volna, akkor már nem is tisztelnélek ennyire!
Hatalmas GRATULA!!!!!!!Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
2 nap alatt nagyon sok a 0,8 volt esés, akkor is, ha kocsiban van és van állandó nem kikapcsolható fogyasztó, mint pl riasztó.
Ha ez jó lenne, akkor egy hét után egy autó sem indulna.
De meg kell nézni terhelő villával hátha kiadja, de ha kezdődő cella zárlat van, azt nem fogja.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Ennek igazán örülök, hogy minden jó lett, a végére!Viszont annyi megjegyzésem lenne, hogy akkor kicsit elírás lehetett a kezdetekben, a számokat tekintve, mert akkor ezek szerint két nap alatt nem 0,8, hanem 0,08 V volt a merülés.
A 0,12, az tényleg rendben van.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Egy kéréssel fordulnék hozzátok.
Nem P9, de tudom, hogy itt vannak olyan fórumtársak, akik csípőből tudják a választ.
Az alany egy Huawei Mediapad M2-801L.
5-ös android van rajta. Gyáriban nem találtam újabbat, és minimum 7-es kellene rá.
Tudnátok ajánlani rá jó custom rom-ot?Előre is köszönöm!
További szép napot! :-)
-
Zototh64
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Nincs ott semmi nagy baj.
Nem ezt a cikket kerestem, és nem ezen a hirportálon, de ezt találtam gyorsban. A lényeg benne van.
A lényeg a cikk végén van:
https://24.hu/tech/2019/05/25/donald-trump-megszolalt-huawei-uggyel-kapcsolatban-veszelyes-kereskedelmi-megegyezes/amp/Nemzetbiztonsági és minden szempontból nagyon veszélyes a Huawei, de ha része lesz a kereskedelmi tárgyalásoknak, akkor düböröghet tovább a Huawei :-)
Szóval értitek ugye? :-)
Ennyi a rövid lényeg.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest