Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ahio!
Próbacseresznye itt is, mert látom jobban pörögtök, mint a saját topikban.Adott egy Telekomos P9 (L09). FF-vel gondoltam megadom neki a frissítést, de benéztem a dolgot, és a C150 verziót szedtem le a C432 helyett. Az eredmény: test-key a build számnál..
Összefoglaló nem világos, mit kell leszednem hogy a telefon visszatérjen a valóságba? Annyit sikerült felfognom, hogy rollback szükséges.
megtaláltam az összes fw-t ami hozzá van, melyiket érdemes leszedni? vagy mindenképp vissza kell mennem MM-re?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5598 üzenetére
A P10Lite jobb mint a sima P9 Lite.... A P9 Litenél nagyobb szívás nincs
-
ANDROID???
addikt
Szia, tudom ismerős, sokszor van ruha visszaküldés is.
A p10l lenne árban ok, a p9 már hú de drága..
Aztán lehet valami okossággal megoldom, hogy jó legyen az
Nem követtem a topikot, meg a sok info kutyulbfejben szóval, ha p9, akkor az üzemidőbeb megeszi a litet ha eredeti a szoft rajta és pl telekomos a tel?Azt lehet tudni, hogy p10 lite nagyobb szívást rejt minz a p9 lite?
P9l2017 direkt nincs is nézve.. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5596 üzenetére
Jó reggelt, jó hetet Mindenkinek!
Érkezik a tavasz, már csak -6 fok van.
Android: a dolog nagyon ismerős. Amikor a P7-et vettem, mondom neki is veszek, persze ő neki nem kell. Most meg már nagyon tetszik neki. ( saját rom )
Nem kell drága telefon, de ruha és cipőnél nincs határ.
Amilyen színű a ruha, olyan színű a cipő.Igazi női logika. Egy valami jó az egészben, hogy a lányomnak ugyanaz a mérete.
Elmegyünk az üzletbe, megvesszük a drága ruhát, de már otthon mégsem tetszik, ezért a lányomnak tökéletes. Mindig mondom, hogy csak olyat vegyen, ami nem veszik kárba.
Azért nem tudunk még mindent neki adni, mert 14-évesen azért még ne hordjon szexi felsőket. Mondjuk ő elviselné, csak én nem. Mai nem normális szokás, hogy a 14-évesen már 18-nak néznek ki.
A lényeg, nem fogod tudni meggyőzni, hogy egy P9 sokkal jobb, mint egy Lite. Már nem is olyan vadul drága. A P10-et nem írtam, mert az már tényleg felesleges neki. -
ANDROID???
addikt
Akkor marad a P9 Lite
Indoklás, ha új telefon, csak is akkor kell neki, ha jó az ára. Elvileg 33és jöhet haza a P10 Lite.Azt, hogy 70-80 telefonra áááh dehooogy (és ezt esély sincs elmagyarázni, mint tudjuk az asszonyok így vannak ezekkel a cuccokkal..) értem is, mert én sem szívesen tettnék ki annyit telefonért.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5594 üzenetére
P9 és a romom.
Röviden és tömören. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Asszony elgondolkodott újabb készüléken, jelenleg P9 Lite van nála. P10 Lite teli szopás, vagy jobb/rosszabb mint P9 Lite? Örülnék egy első kézből tapasztalat osztásból, mert a topikjában vannak hozzászólások mindenfélék.. -
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!
Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
Szép estét Mindenkinek!
Jót nevettem az előbb, mert eszembe jutott, hogy 6 havonta kell csinálni ezt a táblázatot és pont akkor leszünk 3 hétig Skopeloson.
Kíváncsi leszek ki csinálja ugyanezt meg? Szerintem megbolondul majd az illető.
Reggeltől nyomtam és még 1 hétig nyomni fogom.
Gyorsan átolvasom a szokásos topikokat és csicsika.
Szép álmokat! -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Szép napsütést Mindenkinek!Bubus, Roolback van? ( Mosogató szivacs )
Soha nem végzem ezzel a nem normális táblázattal. -
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #5584 üzenetére
Szia fel készültek a télre csak arra nem számítottak, hogy hó is lesz..
-
aprokaroka87
nagyúr
szép napot!
Nincs is annál jobb amikor egy megyei jogu városban nincsen eltakaritva a hó az utakrólVagyis felemásan!
Mellékutakon szánkozni lehet -
bubus66
nagyúr
Mi megy a P10 topikcba hát az egy csúcs...
-
Cunaja
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
Végre itt a tavasz, csipognak a madarak, és a napocska is szikrázóan sütöget. (Esetleg Egyiptomban)
-12 van nálunk enyhe széllel, hőérzet -16.
Szerencsére ma, nem kell a hidegben mászkálnom, mert az irodában csinálom a táblázatot.. Elég lesz mindjárt bemenni a jéghideg BKV-n.
.
Mindenki jól öltözzön fel. -
bubus66
nagyúr
Hát igen sokszor életet menthet.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja szép napot neked!
Most ébredtem fel, de közben meg járőrbe is vagyok..
Sziasztok szép napot mindenkinek!
-
petya220
senior tag
válasz
zeon.hu #5568 üzenetére
Mindenki más.
Én is várom az oreo-t mert kurva sok új fícsőrt tettek bele.
Kernel szinten is, már 4.4-es kernel jön.
EMUI 8 nagyon sok új dolgot rejt, amik persze legtöbbször le van tiltva.
Mi is nagyon várjuk a fejlesztőkkel, hogy valamelyik hi6250-es készülék megkapja az oreo-t, ami támogatja a treble-t, így nem lenne sok bajunk a custom romokkal.
Egyből menne kb minden hardver / érzékelő stb.
Meg ugye a biztonsági javítások.de legfőképpen HYPE!
- Neked milyen android van a telefonodon?
- Nougat.
- De szar! Nekem Oreo-m van! Csíííraaa... -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #5563 üzenetére
Érdekes az egészben, hogy magáról a telefonról szinte szó se esik. Mit hogyan lehet beállítani, mit mikor és miért csinál esetleg.
A tok meg fólia nem olyan nagy gond, csak azt sem szabad túlzásba vinni, ahogyan azt is szokták.
Legyen már szó a telefonról, ne állandóan az FF és a frissítés.
Megfigyeltem, hogy szinte minden topikra jellemző, hogy beragad néhány téma és hetekig megy.
A P10-en is azért írtam le, mert már a csapból is ez folyik.
Engem már nem érdekel ki mikor csinál téglát, van egy szerviz és ott megcsinálják, ingyen vagy súlyos ezrekért.
Lehet öregszem, de az is lehet, hogy a rengeteg munkám miatt nem tud most érdekelni az egész.
Elvesztette számomra a varázsát az egész fórumozás a fentebb írt okok miatt. Nem azért mert nem akar segíteni az ember, de már mindent 1000x leírtam és újból megkérdezik, mert könnyebb mint a keresőt használni.
Ha valaki privátban keres, egyenesen a fórumra irányítom, mert ott van egy két hozzáértő user ( nem aki annak hiszi magát ), aki ugyanúgy tud segíteni mint én.
Majd októberben visszajön a kedvem, mert akkor fogok megint lázasan mókolni.kuyarashi:
Elolvastam rendesen amit elsőnek írtál. Nem írtad a telefon típusát, de ha Huawei , akkor a 3 gombos módszert bármelyik Huawei összefoglalóban megtalálod.
Bekapcs+hangerő fel+hangerő le egyszerre, illetve maga a rom legyen a külső sd-kártya dload mappájában kicsomagolva. -
-
Cunaja
addikt
válasz
aprokaroka87 #5561 üzenetére
Kicsit felkaptam az agyvizet, mert végig olvasgattam a fórumokat (amiket szoktam ) és ez a beteges frissítési láz, illetve újból leírva minden 100x, felnyomta az agyvizem.
Itt legalább beszélünk mindenről, és ezért szeretem az off topikot. -
Cunaja
addikt
Szép estét Mindenkinek!
Kezdek bedilizni, itt egy részlet abból amit csinálok.
Ebben keresem ki a vonatainkat, ami több ezer. Nem egyszerű feladat és csak két hetem van a befejezéshez.
Több ezer vonatról van szó és több mint 10.000 adatbevitelről.
Szerencsére a 40%-át Copy - Paste módszerrel megtudom csinálni, de a többi manuális bevitel.
Egyszóval egy darabig még elszórakozom ezzel. -
zeon.hu
nagyúr
+5 GB tárhely a Huaweitől.
(EMUI 5.1-től felfelé, szóval a kicsik le vannak ...)
-
bubus66
nagyúr
Jó pihenést neked.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok, szép estét Mindenkinek!
Bubus: csak lestem, de ők tudják mit csinálnak.kuyarashi: Nem mindegy mikor kér jelszót. Ha a pin kód után, akkor az elfelejtett jelszó és nincs törlés nélküli lehetőség. Ha közvetlen indítás után, akkor az sérült, illetve titkosított adat partíció.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek az a baj jött elő a telefonján, hogy újraindítás után jelszót kér, pedig állítólag legutóbbi kikapcsolást követően nem volt erre szükség (gondolom a rövid üresjárati idő miatt). Ő erről persze semmit nem tud, csak azt, hogy most nem tudja használni a készüléket. 1 hete vették Kínából és már akkor is volt vele ilyen gond, de mivel akkor még totál új volt, bátorkodtam "factory resetet" nyomni. Most megint itt tartunk, de amíg nem muszáj, addig nem állítom vissza gyárira.
Feltételezem, hogy ujjlenyomat azonosítást állított be, amihez jelszót is társított, csak megfeledkezett róla. Erre majd rákérdezek, ha alkalmam nyílik.
Ha jól látom és tényleg ez a probléma forrása, akkor hogy lehet ezt megkerülni? Illetve, ha nem ez, akkor mi okozhatja?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Hálózati / IP kamera
- E-roller topik
- BestBuy topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Update 05.22 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest