Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
válasz
DreadZozzy
üzenetére
A hülyeségről adott embereket képtelenség meggyőzni.
Ugyanez az ember most a fejébe vette, hogy neki adatbázisszerver KELL, mert egy darab készletező programot használ KÉT darab gépen. Én nem vitatkoztam vele, az KELL, mondtam neki a Microservert, az hülyeség ilyen célra, mert sokat fogyaszt... Meg nem kell az adatokat tükrözni, van jó backup software Windows alá... Erre megvett egy HP Compaq 6000 fekvő házas gépet C2D procival, 2GB RAM-mal 18.000-ért, és örült, hogy milyen jó bizniszt csinált.
Most megvette a Microservert otthonra, na ezen legyen türközve az adat... Szóval... Hagyjuk.Sikerült a W10-et feltelepítenem. Ehhez csak az ILO-t kellett firmware-updatelni, meg BIOS-t frissíteni, aztán ezt a Provisioning-et. Na most, be tudtam lépni végre ebbe, beconfigolni a RAID-et, egy sima ISO-t betallózni neki pendrive-ról... Szuper, 3 nap szívás után... Sebaj, legközelebb már tudni fogom.
Egyébként hagyományos flashdrive installerrel szerettem volna telepíteni és a telepítés során betallózni a driver-t, de mindig eldobta. Most már nyugodt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest