- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Szia,
Még 1 kérdés a válaszoddal kapcsolatban:3.2, az SSD-ket raid 1 ben rakd be a raid kártya varázslójába és hozz létre így egy logikai lemezt. VAGY ha 1 SSD akkor raid 0.
Kérdés: meg tudom csinálni úgy az összeállítást, hogy az elején csak 1db SSD-m van (Raid0) (de tervben van egy második beszerése is) majhd a későbbiekben ha megvan a második SSD-is, akkor pedig átkovertáknám a formátumot Raid1 -be adatvesztés nélkül? (ezeken futnának a VM-ek)
-
Haugland
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!
Pár nap szerencsétlenkedés után rá kellett jönnöm, hogy ez nekem magas
Inkább meghagyom a jelenlegi összes vackot (asztali gép, tablet, stb...) és a microserverre felteszem a xpeno-t, és fontos fájljaimat manuálisan felügyelem (másolgatom a nas és az asztali gép között).A másik opció, hogy szerintetek a terveim kivitelezésével kit tudnék megbízni? Ha ismer valaki ilyen magánembert, kisvállalkozást, aki megcsinálná nekem a telepítéseket és megmutatná, hogy az alapvetőbb hibákat hogyan tudom orvosolni a konfiguráción, akkor légyszi keressen/keressetek meg privátban.
Komáromi vagyok, de ha kell felviszem a konfigot Bp-re.Raid kártyát még vennem kellene valahol addig, hogy mehessen minden, de nyitott vagyok...
Egy ilyen telepítést szerintetek kb. mennyiért vállal be egy kisebb cég?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AM5 FULL GARIS gamer gép
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest