- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Gabesz84 #1431 üzenetére
Igen, ez alapján a sense, és PWM drótokat kéne felcserélni. Ekkor szabályoz is, de nem tetszik neki. Hiába ugyanaz a típus, maga a panel a ventibe tuti más. Az eredeti lágyindítással indul, lassan pörög, aztán pörög fel teljes sebességgel, aztán már az utána az ILO leszabályozza, attól függően mit olvas a szenzorokból, mennyire meleg. Amit meg vettem, az rögtön felpörög fullra, aztán utána leszabályoz, de hiába. A megoldás egyszerű volt. Ez szétszedhető venti, seeger gyűrű le, csapágyak ki. Új venti szétszed, csapágyak átrak. tökéletes. Menjenek a fenébe, legkisebb ár is ebay-en 11 ezer volt, egy eredeti ventilátor meg 100 dollárok. Én legalábbis olcsóbbat nem láttam. Próbaképp amúgy ráakasztottam egy CPU hűtő ventit. azt is szépen szabályozta, de arra is panaszkodott, hogy ventilátor hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Autós topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest