- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
sellerbuyer #5150 üzenetére
Nagyon igénytelen.
-
bon
őstag
www.emag.hu oldalon úgy néz ki megint jóárasítva van a Gen8-as Microserver. Be is ruháztam egyre gyorsan.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
mandriva11 #4241 üzenetére
Konkrétan ez már így van, pont tegnap olvastam a hp oldalán drivert keresve, Figyelmeztető szöveg volt. Eléggé meglepet az információ.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #3430 üzenetére
Ha garis akkor nem, amúgy felejtős. A villám csúnya dolgokat tud okozni. Egyik ismerősömnek is elsőnek a hálókártyája pusztult meg, pár hónapra rá már a gép is használhatatlan lett.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #3428 üzenetére
Alaplap
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #3337 üzenetére
XP-t már el kell felejteni, elavult oprendszer, de amúgy se egy szerverre való.
-
bon
őstag
válasz
varga.tamas #1434 üzenetére
Ennyi mindenre kevés az erőforrás, főként a procié. Kezdetnek elég, de ad, exchange már tuti kevés.
-
bon
őstag
Enyni mindenre kevés lesz ez a gép, én erősebb hp serveren futtatom a programok régebbi változatait, ráadásul külön-külön gépen és ott is akadnak erőforrás gondok. Win2003-hoz képeset ezekenk sokat nőt a gépigényük. Memóriát 8-ig feltornásznám, de a proci teljesítménye kevés lesz. Nálam egy ml110-es serveren 6gb-ram-al belassulgat a sharepoint 2007.
Csak a sharepoint 2010 minimum gépigénye:
ram: 4 GB for developer or evaluation use
cpu: 64-bit, four cores -
bon
őstag
Én esetemben egy pestmegyei iskoláról volt szó, ahol a közüzemi számlák kifizetése se megy minden hónapban,nem még hogy egy server alkatrészt cseréljünk meghibásodás esetén. Már rég lecseréltem volna a 10 éves szerverünket ha lenne pénzünk. Az átlag életkorük is már 5 év. Eléggé zokon venném ha valami meghibásodna, mert kevés alkatrészünk redudáns. De szerencsére ez szervereknél nem szokás a meghibásodás, még ventilátor se, de ha annyira fontos dolgok vannak a servereden én garibővítés vásárlásán is elgondolkodnék.
-
bon
őstag
Egyetértek veled, nálunk 6db hp server van és jó sok dell gép, van olyan server ami már 10 éves volt és még semmi baja sincs napi pedig 24-órában mennek. Többek közt ezt is meg kel fizetni ha egy gép server. A gép minden egyes része úgy van megtervezve, hogy bírja a folyamatos üzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest