Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Van egy amit nem használtam csak vagy 2 hétig néhány évvel ezelőtt aztán leraktam és nem foglalkoztam vele."
Egy ~12-13 éves eszköznél ez nehezen értelmezhető. Majd a hirdetésben próbáld addig faragni hogy hihető legyen."Azt hiszem 4 gb ram van benne"
Tehát akkor alap memória. Ez valóban nem túl vonzó. ZFS azt hiszem meg se röccen vele."milyen értéket képvisel egy N36L most"
Amennyiért eltudod adni. Mivel nem írtad pontosan milyen állapotú, így megelőlegezem, még az eredeti táp van benne, ami pedig a gyenge pontja volt a konstrukciónak. Pót táp (ha épp kapható) pedig majdnem a géppel egyenértékű. 4GB RAM se sok, és ma már nem találsz hozzá UDIMM ECC RAM-ot: tehát vagy nem bővíthető a memória, vagy lehúzós áron.
Én ebben a formában nem adnák érte 15 kHUF-nál többet, de én nem vagyok referencia: nincs rá szükségem. -
[w]
őstag
én a Truenas-ban találtam meg a szükséges funkciókat és mióta 2 hónapja belaktam, azóta hozzá sem nyúltam - dolgozik, ahogy kell
bár itt nicsen topicja és néha jól jött volna a tapasztaltabbak segítsége, de végül is youtube-ról meg a saját fórumáról tájékozódva fény derült a felhasználói hibákra...

szerk.: BIOS-frissítésre nem vállalkoztam, végülis semmi nem hiányzott, amiért kellett volna frissítenem
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Milyen széket vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mini-ITX
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mazda topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest