Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomek75
csendes tag
Gondoltam én is erre, de a vinyók csatlakoztatására nem találtam megoldást. Rögzíthető sata+táp az egyik fele, a másik meg minisas. Eme vége zavar a kábelnek. ITX lap szerintem nincs, amin ilyen csati van. Olyan kábelt sem találtam, aminek a vinyónál rögzíthető vége van, az alaplapi csatlakozása pedig sata. A kivehető vinyó miatt.
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Hali, nekem is 8.1 van rajta és meg vagyok elégedve vele. Én vegyesen használom, htpc-nek, torrentre, tárolásra. Ha windows melllett maradsz javaslom a K10stat-ot mert azzal lehet "egy kicsit" alul feszelni. Ja néha a World of tahnks-et is nyomom rajta.... (persze video kártyával). Ha meg távolról akarok belépni a teamviewer olyan szinten megy, hogy az usb tv tunerrel akár ezen keresztül is tévézhetek.

-
fogtunder
nagyúr
én a helyedben nem szórakoznék a windows-zal, csak azért mert egyszerű, meg ezért venni plusz egy licenszet, hát nem a leghatékonyabb megoldás, én inkább tárhelyre fordítanám az árát.
a RAM nem fog gyorsabban menni, mint 800Mhz, mert ennyin kezeli a RAMokat. ECC RAM használa egyébként ajánlott, ha volt benne gyári memória, mikor vetted, én nem keverném össze non-ECC modulokkal. ha nem volt, akkor hagyd benne. egyébként is felesleges lenne gyorsabb memória, mert erre felhasználásra ugyan minek?
egyszerűen telepíthető rá az Xpenology (Synology DSM), vagy OMV, grafikus felületen kell végigklikkelni, nem állítanak nagy kihívások elé senkit, aki tud olvasni, utána szintén grafikus felületen be tudod állítani őket, extra csomagokat telepíteni, ha tényleg csak média szervernek kell, ezek bőségesen ki tudják szolgálni az igényeket.
a winyót passzolom, nekem WD Redek vannak benne, és nem csinál ilyet, csak a tápvetni kezd csapágyas lenni, mint sok mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest