Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hattorihanzo

aktív tag

Sziasztok!

Nem volt még saját videókártyás gépem és vistát se használtam soha. Most fordult a kocka.
    Van egy DV5-öm, x2 rm72 procival és 3470-es ati kártyával +3 giga ram. Mint már mondtam, sose volt vistám, ezen az volt, home premium. Feltettem inkább a win7-est és a legújabb, 9.3-as catalystot a kártyához. Létezik, hogy az aero csak 3.9 pontot kap? Ez most gyenge, tűrhető vagy jónak számít? Mennyit szoktak ezek tudni és lehet e/kell e javítani rajta?

Másik kérdésem, a win 7 telepítése óta az érintőgombos( vagy inkább csúszkás) hangerő szabályozóm csak a képernyőn megjelenő ábrán látszik, a saját világítása nem változik, pedig úgy rémlik, hogy a rajta lévő vistával az is változott. Melyik a driverje, hátha azt nem tettem fel?

Harmadik kérdésem, eredetileg egy partíció volt a vinyón+a recovery, a win 7 telepítésénél én kettőt csináltam, de meghagytam a recoveryt is. Hogyan tudom visszaállítani a vistát a recoveryből? A bootnál nyomok egy f11-et, kiírja, de megy tovább a boot és feláll a rendszer. Bármit nyomkodok nem akar összejönni.

A távirányató csak a médicentert kezeli? Nekem a MPC HomeCinemát kéne, hogy irányítsa, össze lehet hozni?

Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák