Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
-
pataig
tag
válasz Gergello #50937 üzenetére
Elhoztam a gépet.... Sajnos az előző gépem egyik percről a másikra megadta magát (HP 250 G5 laptop, i5-6200U processzorral, 15.6", Full HD, 4GB, 1 TB, AMD Radeon R5 M430 2GB).
A probook-nak szerintem szebb a képe, de ez nyílván egyéni megítélés.
100eft volt fél év garival.Szép külsővel.Gyár win 10 pro van rajta.(#50938) Gergello: biztosan igazad van, de azért az ár is fontos számomra, s ez elég kedvezőnek tűnt ennyiért...
Csak remélnykedem, hogy megbízható ez a típus (probook). -
pataig
tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata a következő géppel kapcsolatban? Megvehető?
Hp Probook 650 G2
I7 (6600u), 8Gb DDR4, 256GB SSD, + van benne egy dedikált VGA is, de a típusátt nem tudom sajnos .
Félév garancia is van rá.
Sulihoz használnám (office programok), illetve filmezés, netezés, lehet pici játék (bár ez nem biztos).Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
Sziasztok!
Egy gyors segítség kellene..
Az alábbi gépet használtan (elvileg 2016-os vásárlású) 80000ft-ért árulja egy bolt! Esztétikailag szép, a HDD 100/100-as... az akku benne 85%-os..+ eredeti Windows van hozzá....3 hónap garanciát adnak rá!A gépet beszámították egy újba, s én a boltost ismerem, s ő ajánlotta nekem ezt a lehetőséget! (holnapig van időm gondolkodni ezen)
Megnézte a Hp oldalán a sorozat szám alapján a vásárlás dátumát... , azt mondta, hogy lejárt már róla a gyári garancia..... így a 3 hónap garanciát a bolt vállalná! A számlája, papírjai nincsenek meg!
Reménykedtem, hogy 3 év gari van rá, de valamiért nem...Nekem amire kellene: suliba (tanulni), irodai alkalmazások, internet, youtube, filmnézés...lenne hordozva is,
A kérdésem, hogy megér-e ennyit?
Mennyire megbízható ez a széria?
Ez még kibírhat 3 évet?
Vagy inkább hagyjam?? Mit ajánlotok?? Minden érdekel ami segít a döntésben! -
pataig
tag
válasz Pyttawrx #47697 üzenetére
Igen egy picit segítettél, bár a bizonytalanságom továbbra is fennáll!!
Nem tudom, hogy ilyen ár körül kapok-e ssd-vel szerelt gépet, ami hasonló teljesítményben is...
Gondolkodtam, hogy az optikai meghajtó helyére rakni egy ssd-t, s 8Gb ramot bele, de akkor megint nagyon sokba lesz (nekem)....
Egyébként ezek a típusok megbízhatónak, ajánlottnak tekinthetőek?? vagy van ami ettől jobb ajánlat és hasonló árban és teljesítményben? -
pataig
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek mi a véleménye a következő gépről:HP 250G6 15.6" FHD AG laptop, Intel Core i5
Ennyiért jó ajánlatnak tűnik, de van akik azt mondják nem szabad megvenni! (Pedig ennyiért sehol nem láttam)
Van aki a bolt miatt is lebeszélne erről....
Nekem általános felhasználásra kellene (fősulihoz, internet, office, filmnézés...)
Minden vélemény érdekelne!!!
Vállalható?? Vagy sok gond van ezzel a szériával?? Az anyagminőség tényleg nagyon rossz?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Használt laptopok 1 év garanciával, ÁFA számlával - Nexus Laptop Webáruház
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARA
- HP Pavilion 15-eh000tnh laptop (15,6FHD/Ryzen5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, 27 % számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest