- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Volna egy kis probléma öcsém 6735b gépével. Néha fel fel villan egy hibajelző(gondolom én az) az érintő gombsorban(jobban nem tudom elmagyarázni). Az ikon úgy néz ki, mint egy kis lakat és a jobb alsó csücskében van egy 1-es szám. Ez milyen hibára utalhat? Pár hete szétszedtem a gépet és kitakarítottam, utána nem volt ez a hibajel. Lehetséges, hogy valamelyik csavart nem húztam meg elég erősen és az lehet a baja?
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Öcsikémnek van egy HP 6735b laptopja. Annyi kérdésem lenne, hogy hogy az istenbe lehet működésre bírni a másodlagos billentyűként berakott számokat. Játékban nem tud a consolba vele írni és így pár helyről kibaszkodják emiatt.
-
D.Orion
veterán
válasz
VaniliásRönk #8652 üzenetére
Thx, nyaralás közben rájöttem. XP van a gépen és csak az energia gazdálkodási séma lett elállítva. Visszaraktam maximális telepre és már jó is lett.
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem mindenkinek!
Nemrég vettem használtan egy HP6735b laptop-ot. Nagyon bejön a kicsike. Egyetlen egy problémám van, valamiért nem veszi vissza a proci órajelét. Mit kéne beállítanom neki? Anno amikor megvettem még aznap visszavette, de azóta nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest