Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kinéztem magamnak innen a ph ról egy z bookot, azt mondja a tag h a garanciát ezeknél széria szám alapján ellenőrzik, akkor megvehetném tőle nyugodtan, és számla gari papir nélkül tudnám intézni a bajait ? gondolom céges vásárlás, van erre garancia futár is ?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kinéztem egy HP laptopot, ezt konkrétan, és annyit kérdeznék hogy mennyire jó,bevált vagy ajánlott széria?
Illetve milyen tapasztalatok vannak a HP garanciájával gyorsak jól dolgoznak vagy rosszak?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Áhh nem az enyém meg am is működik még szóval jó az

Köszönöm
USB boot van csak usb cd olvasót ír meg usb merev lemezt asszem akkor penről is menne? Mert ha simán rádobom a pendrivra a fájlokat akkor nem ismeri fel lemezként, am windows 7
-
bandi0000
nagyúr
Üdv
Kérdés hogy hogy tudnám felrakni a windows a laptopomra az a gond h nem kapcsol be újra kéne húzni vagyis bootolás után hibát dob stb lényeg h a windowsba nem megy be, de a DVD olvasóm meg nem jó, eddig sem használtam kicserélni nem akarom külső DVD olvasót sem akarok venni meg kölcsön kérni se tudom van valami más lehetőség?
Típus: HP Compaq nx 7400
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx