- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hp compaq presario cq61 laptopom, és bekapcsolásnál a ventilátor felpörög azonban a kép sötét marad, a caps lock és a num lock ledje pedig folyamatosan villog 4 másodpercenként szünetek nélkül. A HP oldalán azt találtam hogy az egy villanás CPU probléma, a folyamatos villogás pedig adapter probléma, de azt is írják, hogy a hibakódok kis szünet után ismétlődnek. Szóval nem tudom, hogy ez a cpu hibakódja csak ismétlődik, vagy adapter probléma. Sajnos nem találtam olyan adaptert ami jó lenne bele ezért nem tudtam letesztelni. Nem tudjátok esetleg, hogy ez most akkor melyik probléma lehet?
Köszönöm!
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Compaq Presario CQ61-420SH WD436EA típusú laptopom amiben egy HD4330 típusú vga van, és az lenne a kérdésem, hogy ezt le lehet e cserélni vagy integrált.
Köszönöm a válaszokat!
Arms -
Arms
csendes tag
XP sp3
-
Arms
csendes tag
De ha kihúzol nem kapcsol vissza
-
Arms
csendes tag
És meg tudnád mondani hogy az oprendszerben hol?
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy hp compaq 610-es notebookot netezni és az lenne a problémám, hogy mióta rádugtam a hálókábelt miután kikapcsolom a gépet magától újraindul. Amikor elindul a bal alsó sarokban kiírja, hogy weak on lan, ezt megpróbáltam kikapcsolni a biosba, de hiába állítom disabled-re ugyanúgy visszakapcsol.
Remélem valaki tud segíteni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest