Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
deathtania
senior tag
milyen böngészővel próbáltad használni a "retek facebook"-ot? operával pl történetesen nem megy rendesen a facebook, ie, ff és chrome rendesen viszi. milyen vírusirtót tettél fel? nekem az Avast pl folyamatosan kilőtt pár oldalt, egyszerűen letiltotta őket böngészés közben. amint leszedtem jó lett. szerintem is egy közel 10 éves oprendszert ma már el kellene felejteni, mivel egyre kevesebb rá a driver, és ráadásul lassabb is, mint a w7...
(#26196) pethYeti a seagate megvette a samsung hdd gyártó üzletágát. gondolom valamilyen átmeneti korszakból származó hdd lehet, vagy a gyárban rosszul címkézték fel. de gratulálok, hogy ha így simán kicserélték egy jobbra és egy akksit is kaptál.
jótanács az akksihoz, hogy ha nem akarod használni, akkor is 1. töltsd fel teljesen, majd merítsd le 50-60% környékére, majd vedd ki, és rakd el egy hűvös száraz helyre. kb 2-3 hetenként érdemes ezt megismételni, mert akkor sokáig jó marad az akksi. ha csak szimplán berakod a fiókba, akkor lassan lemerül teljesen, és az meg kinyírja a lithium akksikat rövid távon. folyamatosan feltöltve használni szintén nem tesz jót nekik, az is hamar tönkre vágja (barátnőm csak hálózatról használta a notiját akksival, és 8 hónap alatt 3 óra üzemidőről 1,5 órára esett vissza az akksi emiatt...)
-
kutga
félisten
Nem lehurrogni akart csak tanácsot adni, mert az új hardverekhez már nem nagyon jelenik meg XP driver.
Amúgy tényleg érdemes lenne hetest telepíteni, és inkább a böngészőt cserélni mondjuk Chrome-ra, kizárt hogy ne menjen pont a facebook (én sem használom amúgy
).
Hetes alatt pedig van virtuális XP mód, a könyvelő programomat én is onnan használom mert nem megy hetesen.
MOD
Elvileg ezek az XP-hez való driverek: -
ktommy91
addikt
Egy MSDN-es képből telepített, legfrissebb driverekkel, directx-szel ellátott windows-on nem megy a böngészés? Semmilyen böngészővel?
Visszaolvastam, de ahelyett hogy egy őskövület OS-sel próbálkozol nem lenne egyszerűbb azzal próbálkozni hogy menjen W7-en?Nincs és nem is lesz facebookom, de köszi az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest