Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz KZP #39812 üzenetére

Nem ezt mondtam, ne forgasd ki a szavaimat.

Az állandó ész nélkül frissítés a butaság, módszerek ide vagy oda, ez így van. Sok problémával találkoztam és találkoztunk szakmabeli társaimmal együtt, ami ebből adódott. Egy meggondolatlan bios firssítés simán hazavághatja a gépet, aztán meg csak a :U -ás jön nagy, kerek, tág mangaszemekkel. Mint kandúr a shrekben. És a fejlesztőmérnököket k*rvára nem fogja érdekelni, hogy megmakkant a géped. Sőt azokat se, akik azt a tanácsot adták, hogy frissíts biost: bár semmi probléma nem volt a gépeddel, de a frissítésfetisiszták szerint mindig mindenből a legújabbnak kell fente lennie.

A vélemények nem egyezése természetes dolog, ezzel nincs is baj.

A baj azzal van, hogy a szakmai fórumon akkor bújnak elő a fórumtársak az odújukból, amikor a másikat kell kritizálni. Inkább adnátok tanácsokat, osztanátok meg a tapasztalataitokat, mint én is próbálom. Hasznosabb lenne ;] De ha nincs igazam, kövezzetek meg.

És még egy: rossz tanácsot adni rosszabb, mint ha egyáltalán nem tanácsolsz semmit. EZÉRT írtam azt, amit fentebb. Akinek ez nem jött le, annak itt most elmagyaráztam.

Új hozzászólás Aktív témák