Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi a választ!
azért jó drága az a plusz nbd gari... sajnos ez a Dell oldalára billenti a mérleg nyelvét egy kicsit. bár az meg billetngeti vissza, hogy az e4300 egyrészt marha drága, másrészt nem képesek egy normális hangszórót beletenni, az e6400 meg túl nagy.az a -1-3 hónap nem gáz, ha cserébe annyival olcsóbb
még ennyire sem izgat az oprendszer, úgyis ubuntu lenne rajta, az lenne legjobb, ha semmit ne madnának hozzá, de ilyen csak asis gépeknél van, ahogy nézem. illetve a billentyűzetből kifejezetten angol kéne nekem, mert ahhoz szoktam hozzá. szóval a renew még talán jobb is ebben az esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad T440
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
még ennyire sem izgat az oprendszer, úgyis ubuntu lenne rajta, az lenne legjobb, ha semmit ne madnának hozzá, de ilyen csak asis gépeknél van, ahogy nézem. illetve a billentyűzetből kifejezetten angol kéne nekem, mert ahhoz szoktam hozzá. szóval a renew még talán jobb is ebben az esetben.
Pyttawrx