- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
köszi, akkor asszem... na inkább nem irom le a megoldást..
más: 1 kis 8710p konkluzió..
A beépitett hangszorók eléggé torzitanak, persze hangtól is függ, de jó lenne ha lelehetne venni a basszust, mert rezeg rezonál torzit az egész pl 1 ember mély hangjánál.. közepes hangerőn is.. más hangok ugy ahogy jók, de maxon a zene is hasonlót okoz, vagy a hangfal szar, vagy a gyári behangolása, erősitése, stb.. bár még nemvolt notim, lehet azok között kurvajó..billentyüzete nekem picit mintha széles gombozatú lenne, de azis lehet csak az asztali után.. 1 kézzel 1 ujjal sokáig tart pötyögni, mert sokat kell utaztatni az ujjat gombról gombra..
pozitivumokat nemirok akarattal, mert minek, alapból jó a gép, de hát ez a minimum hamár pénzbe került..
szal ilyen hogy vinyó hangtalan meg venti is ez teljesen lényegtelen
a wifije eddig még nekem nemigen ment 10mbps fölé, nemtom miért, pedig probáltam már közvetlen a router mellett is, de lehet csak router beállitási probléma, vagy nemtom, ha tud vki vmit, vagy ért a wifis cuccokhoz, mert van 1 AP is, csak épp kihasználatlanul, mert még lassabb rajta a jel... szal aki ért ezekhez szoljon..
ja és amiért irni kezdtem az egészet... a 3d kari benne.. nemtom milyen driverrel, csak igy simán probálva, háttérbe futva dolgok meg minden, 3dmark06 6000 pötty, ami jónak mondható, viszont arra jöttem rá hogy igy notiban nemigazán élvezhetőek a játékok.. mondhatni picit megbántam hogy nem integrált videosat vettem fele ennyiért.. kb 10 percet játszottam eddig vele
ha valaki játszani akar, nemárt 1 külső monitor, a szinek meg a normális kinézet miatt, meg egér meg bill, s végén ott tart hogy egyszerübb erre a célra a PC. igazából várom az ajánlatokat milyen gamék jók notira, amihez nemkell kiegészitő, nfs carbon szaggat vmiért az tény..azaz bevan lassulva.. de amugy frankó kis noti ez
viszont lehet eladom is lesz helyete integrált karis HP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 16/256 Retina
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest