- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samphone
tag
válasz
Graphics #46553 üzenetére
Informatikus végzettségű a srác, megkérdeztem, tőle, hogy amúgy mi ez, mikor erre járt, mondta, hogy erre nincs szükségem, ez arra van, hogy amikor pl haverokkal összekötnénk a gépet itt a szobában és játszanánk. Mondom ok, aztán később eszembe jutott, hogy a wireless, azaz a w betű ott van.
Kérdeztem, hogy mi a wlan, mondta h a kábelnet, de erre mondom, ott a wireless, ami vezetéknélkülit jelent.
Azt mondta, hogy igen azt jelenti, de csak magában, de WLANban már nem. Nem értettem a dolgot, hogy más szóban miért változik meg a szó jelentése, veszi el jelentésértékét, de elintézte azzal, hogy nem értek hozzá, de ő igen.
Aztán csak kérdezgettem, mondta ismét, hogy a wireless valóban vezetéknélkülit jelent, de WLAN-ban nincs ilyen hogy vezetéknélküli, aztán kereste a gépemen a csatlakozást, hogy van olyan port, ahol az van irva, hogy WLAN és oda KÁBELt kell dugni, szóval ezért se lehet vezetéknélküli a dolog.Utána néztem rá a gépen a wifi, wlan dolgoknak, előtte csak gyorsban telorol és gyakorikerdeses oldalakat dobott be, amiknek nem igazán hiszek, de belenéztem és ott is keveredés meg vita volt
Lehet egyszerre sírt fel az angol és az informatika tanár az esetében, nem tudom. Egyébként nem informatikai területen dolgozik, csak végzettsége van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest