Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
samphone
tag
válasz
Graphics #46553 üzenetére
Informatikus végzettségű a srác, megkérdeztem, tőle, hogy amúgy mi ez, mikor erre járt, mondta, hogy erre nincs szükségem, ez arra van, hogy amikor pl haverokkal összekötnénk a gépet itt a szobában és játszanánk. Mondom ok, aztán később eszembe jutott, hogy a wireless, azaz a w betű ott van.
Kérdeztem, hogy mi a wlan, mondta h a kábelnet, de erre mondom, ott a wireless, ami vezetéknélkülit jelent.
Azt mondta, hogy igen azt jelenti, de csak magában, de WLANban már nem. Nem értettem a dolgot, hogy más szóban miért változik meg a szó jelentése, veszi el jelentésértékét, de elintézte azzal, hogy nem értek hozzá, de ő igen.
Aztán csak kérdezgettem, mondta ismét, hogy a wireless valóban vezetéknélkülit jelent, de WLAN-ban nincs ilyen hogy vezetéknélküli, aztán kereste a gépemen a csatlakozást, hogy van olyan port, ahol az van irva, hogy WLAN és oda KÁBELt kell dugni, szóval ezért se lehet vezetéknélküli a dolog.Utána néztem rá a gépen a wifi, wlan dolgoknak, előtte csak gyorsban telorol és gyakorikerdeses oldalakat dobott be, amiknek nem igazán hiszek, de belenéztem és ott is keveredés meg vita volt
Lehet egyszerre sírt fel az angol és az informatika tanár az esetében, nem tudom. Egyébként nem informatikai területen dolgozik, csak végzettsége van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest