Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• samphone

tag

válasz Graphics #46553 üzenetére

Informatikus végzettségű a srác, megkérdeztem, tőle, hogy amúgy mi ez, mikor erre járt, mondta, hogy erre nincs szükségem, ez arra van, hogy amikor pl haverokkal összekötnénk a gépet itt a szobában és játszanánk. Mondom ok, aztán később eszembe jutott, hogy a wireless, azaz a w betű ott van.

Kérdeztem, hogy mi a wlan, mondta h a kábelnet, de erre mondom, ott a wireless, ami vezetéknélkülit jelent.
    Azt mondta, hogy igen azt jelenti, de csak magában, de WLANban már nem. Nem értettem a dolgot, hogy más szóban miért változik meg a szó jelentése, veszi el jelentésértékét, de elintézte azzal, hogy nem értek hozzá, de ő igen.
    Aztán csak kérdezgettem, mondta ismét, hogy a wireless valóban vezetéknélkülit jelent, de WLAN-ban nincs ilyen hogy vezetéknélküli, aztán kereste a gépemen a csatlakozást, hogy van olyan port, ahol az van irva, hogy WLAN és oda KÁBELt kell dugni, szóval ezért se lehet vezetéknélküli a dolog.

Utána néztem rá a gépen a wifi, wlan dolgoknak, előtte csak gyorsban telorol és gyakorikerdeses oldalakat dobott be, amiknek nem igazán hiszek, de belenéztem és ott is keveredés meg vita volt :D

Lehet egyszerre sírt fel az angol és az informatika tanár az esetében, nem tudom. Egyébként nem informatikai területen dolgozik, csak végzettsége van ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák