Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkdesign

senior tag

válasz Brandynew #44746 üzenetére

Dell inspironom van, 6 éve szolgál, de nem kéne újra inspiron. Igaz nem írtam le, de a legesleg fontosabb, hogy ne melegedjen. 2 laptopom volt/van eddig MSI gx610 azthiszem, az is cefetül melegedett, meg ez az inspiron is. Azóta végig kérdezgettem aki a környezetemben probookot használ, cégnél rengeteg van. Senki nem mondja hogy melegszik, akiében intel proci van. Jelenleg is tn-paneles a laptopom, nem vagyok olyan profi grafikus, hogy ezen kellene lovagolnom, hogy mképp csak és kizárólag ips, nagyon tetszene és tudom, hogy a tnhez képest milyen előnye vannak, de nem fér a büdzsébe, csak a max 245-250 :( Asussal pedig az a bajom, hogy elvből nem venném meg. Környezetemben 1 hónap után megadta egy magát a zsanér, pedig ismerősöm nagyon vigyáz rá, másiknál a touchpad volt szar a 3.é melegszik mint az állat, ami nem baj ha le tudja hűtteni a venti. De nem.. Így sem dell ispiron, senem semmiféle Asus nem jöhet szóba :)

Meg mivel régi vágyam a Probook, ezért nem igazán kerestem nagyon más opciót. A Használatáról, melegedéséről viszont szívesen olvasnék még véleményeket :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés