Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
nem win 8.1, hanem win 7 64 bit, ahogy írtam is
asszonyom 7-es párti ahogy én is. tehát azt raktam fel és a gyári telepítőről nem ment alapból az usb eszközök felismerése
link
a fenti linkről szedtem le a drivereket és win telepítés után kellett kisakkozni mi is van benne, már mint hardverileg a laposban
de végül is mindent sikerült felrakni és most teljesen rendben teszi a dolgát.
a gyári win 8.1 meg el van rakva ha kellene, de szerintem ugyanez a folytamat megoldható a win 8.1-el
és garantálom neked a sebessége rendben lesz, adatlapomnál olvashatod milyen asztali gépem van.
szerintem ugyanannyi idő alatt áll fel most az ssd-nek köszönhetően a rendszer mint a hp 250 g3-on (nem használok vírusirtót, mert azok a progik azért meg tudják fogni a kis procikat)
mint írtam is a cpu munka, messze nem olyan gyors mint az asztali gépen, de mi nem is munkára vettük hanem iroda felhasználásra... word, net, film, zene, facebook
erre viszont tökéletes ha bele raksz egy ssd-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest