Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacielvtárs

nagyúr

válasz sz.j #39176 üzenetére

szia, én pont egy hónapja vettem ugyanilyen notit a páromnak
    bekapcsolás nélkül cseréltem a benne lévó hdd-t egy ilyen ssd-re
    link
    attól mondhatni megtáltosodott.
    okés a proci feladatok nem lettek gyorsabbak, mert azért ezek a cerkák, oké hogy jobbak mint a régi cerkák, de nem összehasonlítható egy asztali gép procijával.
    viszont netezni, 720 p filmet nézni rajta tökéletesek.
    igaz melegszik, mert sajnos a jó HP nem tett bele hűtő ventit, így passzív a hűtése, de szerintem azért teljesen vállalhatóak.
    tudni kell mire akarja használni az ember.
    az akksija bír vagy 4-5 órát, hála a kis fogyasztású cerkának (7,5W)
    tehát amit tudok neked garantálni - tapasztalatból mondom - hogy egy olyan linkelt ssd-vel teljesen rendben van a boot idő, a progik indítása és az egész gép használata.
    én javaslom. mondjuk én a hdd helyére raktam, és maradt benne az optikai meghajtó, mert jó azt tudni hogy ezek a notik nem bootoljon usb-ről, legalább is nekem nem sikerült rávenni hogy bootljon
    lehet én voltam a láma.
    meg annyi hogy ha nem a win 8.1-et rakod rá, akkor ne lepődj meg rajta hogy - legalább is nálam - felment a win 7 64 bit, és nem látta az usb eszközöket, addig amíg egy kiírt dvd lemezről fel nem raktam a drivereket.
    ezek olyan tapasztalatok amik nincsenek - legalább is én nem találtam - leírva sehol :)

de hogy röviden is írjak, szerintem nem rossz ketyerék, vagyis jobbak mint egy komolyabb tablet és az ssd helyre rakja a sebességét :K

• Peczek

aktív tag

válasz sz.j #39176 üzenetére

SSD-vel biztos gyorsabb lesz. Hogy érdemes-e egy celeronos notira költeni, az szujektív. (családban volt celeronos hp, hát én utáltam, fűtött mint az állat, egyebek). Mondjuk van erre topik , hogy milyen SSD-t válassz. Én 120-as kingston ssd-t raktam egy 6930p-be, akkor az volt ár-érték arányban az egyik ajánlott. Most nem tudom, mit ajánlanak ott az okosak, néz körül, meg az elején van egy összefoglaló az ajánlott ssd-kről. A 60-as nem annyival olcsóbb, azt nem nagyon szokták venni.

Ja, a 6930 megtáltosodott az ssd-től, pedig az is lassan már muzeumi darab
    Meg a ramot is szereti egy gép, 4GB már szükséges egy netezéshez is min.

Új hozzászólás Aktív témák