Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nrbi001 #39103 üzenetére
De, akár lehet 1 év gari is. Pl. egy túltárolt gépre, ami a Tesco-ban áll már fél éve, és most akciósan kiárulták.
Ellentétben itt néhány taggal, akik mást gondolnak, én gyári garanciával adom a gépeket, és sok-sok évre visszamenő tapasztalatom és kapcsolatom van.
A HP márkaszervize MINDIG elfogadja a számla másolatát, ha a rendszerükben rövidebb garanciaidő szerepel, mint a számla kiállításától számított 1-2-3 év (modelltől függően). A gyári gari a gyártás dátumától indul, plusz két hónap. Ez csak adminisztratív, a lényeg az, mikor adta el a kereskedő a végfelhasználónak. Pl. mint a te esetedben is. A gari a tesco blokk/számla idejétől indul.
Ha nem jutsz zöldágra a magyar szervizzel, szólj és segítek a szerviz ügyintézésében. Sajnos a magyar márkaszervizek (HP, SONY, ASUS, én ezeket ismerem jobban) sokszor úgy állnak hozzá, hogy a vevő ne tudja érvényesíteni a jogait.
Nekem most volt ebből egy problémám az egyik vevőmmel egy ASUS notival kapcsolatban (bár ne lett volna vevőm soha az életben), de hidd el, mindent meg lehet oldani, ezt is. Sajnos Magyarisztánban ezt is meg lehet tenni 2015-ben egy márkaszerviznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest