- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Na megoldottam!
A lényeg: többé nem használhatom a jack csatit:
Utána olvastam:
1: A legtöbb Jack aljzatban vagy egy kis mechanikus kapcsoló ami érzékeli, ha valamit beledugnak, na ezt a notira rákötik, ami ilyenkor lekapcsolja a beépített hangszórókat.
2: Nem minden laptop működik így, van amelyiknél úgy oldják meg, hogy a "hang chip" méri a jack csatik kapocspárjain mérhető ellenállást, és ha hangszórót érzékel, akkor lekapcsolja a beépítetteket.
A második esetben, ha a szoftver ragad be, akkor megoldás az újratelepítés.
Az én esetemben (az újrahúzás sem segített) a mechanikai gond áll fent.
A megoldásom ez volt: Nagy adag kontakt tisztító és kenő spray a csatlakozóba, ezután párszor ki-be dugtam a fülest, és a hangszórók megint szólnak!!!! A beragadt mechanikai kapcsoló kapott egy kis kenést, és végre kimozdult amikor kihúztam.
mod: Van egy saját W7 installom, amiből kiszedtem minden felesleges szart, demó videókat, játékokat, media playert, hasonlókat
Amikor mendent felraktam, és beállítottam, akkor végig teszteltem, hogy minden úgy megy-e ahogy akarom, és arról nyomok egy backup-ot, ha gond van azt másolom vissza.
A gyárit sosem szoktam megtartani, mert az FOS
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest