Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spyduck

nagyúr

válasz pigmeus #20997 üzenetére

A lényeg a közepén van. "Miért érdemes egy ilyen notebookot megvenni"

2008 óta azt hiszem ez az 5.-ik vagy 6.-ik 6910p-m.
    Előnyök:
    -nem melegszik csak az alja. Ez a melegedés viszont teljesen természetes, akkoriban ez a notebook számított talán a leghűvösebbnek.
    -egy új akksi, minimális fényerővel, office alkalmazásokkal max 5 órát bír.
    -a venti folyamatosan megy alacsony fordulaton. Nem zavaró viszont hosszú távon az állandó hűtés kizárhatja a meghibásodás lehetőségeit.
    -billentyűzet első osztályú, sőt ennek a sorozatnak a legkényelmesebb a billentyűzete.
    -a touchpad jó, semmi extra
    -zsanérok erősek
    -matt kijlező
    -kiváló hangszórók, egész nap hallgatom a zenéket rajta

A HP Cpmaq "p" és "w" sorozata rengeteg biztonság és minőségi funkcióval van felszerelve. Megfelel a MIL-STD-810G katonai követelményeinek mely a leejtés, rezgés, por, páratartalom, magasság és magas hőmérsékletű tesztek során eredményesen szerepelt.
    Minőségi funkciók:
    - HP DuraCase magnézium ötvözet kijelző burkolat
    - HP DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
    - HP DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb billentyűzet
    Biztonsági funkciók:
    - HP 3D Drive Guard fizikális rázkódás \ merevlemez védelem
    - TPM 1.2-es biztonsági modul
    - Ujjlenyomat azonosító

Ha a sorozat megjelenését nézzük (2008) akkor nem tudok negatívumot felhozni, akkoriban ez a gép volt a király. Viszont ha megnézem a 2011-es kínálatot akkor a következő hátrányokkal szembesülsz:
    -kijlező fakó, rossz kontrasztok, halvány megvilágítás

HP szervizesek is mondták, h ez a sorozat nagyon jól sikerült, nem sok gond volt velük.
    Én nagyon HP fanatikus vagyok, én is ezt használom. Mondjuk azért mert 50k-ért ajándék volt de hidd el nem jársz rosszul vele. :)
    Most csinálom az Elitebook 8460p tesztjét, sztem az lesz a következő olyan harcos amihez az évek múltán vissza-vissza fogok térni. Ugyanis egy notebookkal nem sokáig bírom ki :DDD
    -cpu venti nem a leghalkabb de tényleg nem vészes

Új hozzászólás Aktív témák