Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
laci010777
üzenetére
Kicsit hatrebb az okos megjegyzesekkel.
Böven beszelsz bambasagokat. 
Senki nem szolja le a pavilionokat. (Na jo SpyDuck nemszereti oket dehat ö fanatikus.
) Volt nekik is kalap szar szeriajuk. De egyebkent igazi home mindenes multimediasok. Többek közt ezert is nem bűn szamukra a csillivilli külső, merthágy ugye a szoba dísze sok helyen.15"col nevetséges? Akkor megis minek neked laptop? Legelsoktol kezdve 12"-15" a notebook-laptop kategoria kesöbb jöttek a 17"-ek és a nagyobbak. Tudom tudom mert néha jo ha magaddal tudod vinni. Akkor meg vegyel 90ezerert egy jo monitort es olyan keped lesz hogy "besirsz."

Numpad: Teljes mertekben meglehet nelküle lenni ezt bizonyitja a laptop történelem szintén. Manapság kezdték a 15-ösökbe is belepakolni. Szinten egyen kerdese.
Laptop fényezett külső és matt felület: Fényezett külsőt ha rendszeresen használod sajna joval hamarabb megláatszik rajta mint a matt neadjisten (fém!) felületen. (Menj el egy boltba nezz meg egy elitebookot.)

Linkelt lenovo: A sracnal kb 200 körül szoktak lenni így igenis nagyon jo vetel. Tény hogy nem szepek de mindennapi használat sokkal sokkal késöbb jön ki rajtuk.
Nekem sincs naponta uj laptopra penzem. De lehet a laptopcseret is okosan csinálni ha ügyes vagy. Ismerek itt ph-n sracot aki kb havonta valtja a laptopjait megis 4 evre levetitve nem kolt többet laptopra mint pl Te.

-
adm
őstag
válasz
laci010777
üzenetére
vicces lehülyézni valakit egy hozzászóláson belül ennyi badarsággal.
-
apuc
őstag
válasz
laci010777
üzenetére
Én szeretem ha garis a gépem- megtehetem, miért ne cseréljem?

Azért kíváncsi lennék hogy bír ki a tiéd 10 évet- de ha ötöt is kibír hiba nélkül kezet csókolok szívesen..
Nem kell lekváros bukta egy sem ahhoz hogy gusztustalan legyen a DV5 lakkja, de nem ám..perszeh ha külső egér+bill.-vel nyomod, akkor OK ha tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vírusirtó topic
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Böven beszelsz bambasagokat. 

Pyttawrx