- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag
válasz
jorden06 #11613 üzenetére
Mindig a kiegyensúlyozott profilt használom, plusz rmclock-ot. Ha akkuról megy, akkor mindig 6x-os a szorzó. Ha tápról, akkor ugrál 6 és 9 között.
Az alaplap nekem stabil 40fok. Érdekes, hogy nálad 45 fokos gpu-nál, nálam pedig csak 53 fokosnál kapcsol be. Gondolom ez azért van, mert akkor állandóan menne, és az nem lenne túl jó.
Itthon kábellel/ wifivel netezem, nem érzek plusz melegedést ha megy a wifi. Nekem alul csak a memóriafedél környéke meleg. De gondolom, ha csak 1 ram van bennt, akkor hidegebb. Nekem 2x2gb van bennt. Szerintem ezért melegszik ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest