Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz spyduck #14419 üzenetére
Ezzel én is egyetértek. Régi motorosok vagyunk már a szakmában, hogy tudjuk, mik a lehetőségek. Más hirdetési oldalakon is van egy pár csaló, akik nagyon olcsó árral akarják átverni az embereket. Én felvettem velük a kapcsolatot (pár ügyfelem is), és az volt a gyanús, hogy mindig előleget kértek, hogy berendeljék az árut. Ennyire olcsón nem lehet rendelni semmit, max. megvenni egy készletet, és eladni. Akkor viszont raktáron kell hogy legyen a cucc. De nincs nekik egy sem belőle, megnézni se lehet.
100 szónak is egy a vége: ha kp. lehet nála fizetni az áru átvételekor, akkor érdemes vele üzletelni. Ha előleget vagy előrefizetést kér, akkor nagyon-nagyon felejtős.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-v-
addikt
válasz spyduck #14477 üzenetére
"Melegedés fügvénye, h meddig bírja az akksi gyártótó függetlenül. Általában 1-3 év között szoktak kipurcanni. Nem véletlenül ad minden gyártó 1 év garit az akksira és a töltőre."
Hm, akkor fölöslegesen aggódom, nem hogy rosszul, hanem inkább még egész jól bírja az akksim Már több mint 2 éves, és 83%-os, legalább 1 évet még tuti kibír.
-
Halaszg
csendes tag
-
veterán
válasz spyduck #14558 üzenetére
Pontosabban ASIS gép lenne, ha még lenne ilyen kategória. Gondolom oprendszer nélkül volt eladva. Minden oprendszer nélküli gép (a FreeDOS-osokra gondolok) használt/javított, illetve garban visszavett gép.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz spyduck #14561 üzenetére
Eladni már nem lehet egy OEM oprendszert. Ha windows nélkül árulják, akkor Linuxot adnak vele, nekem is van pár linuxos gépem. FreeDOS-t nem tesz a HP a gépeire, csak ha le kell vennie róla a windowst. Ezt csak azért teszi, mert a gép már végfelhasználónak értékesítve lett és visszavették. Az egyszer végben eladott OEM oprendszert már nem szabad mégegyszer eladni, mert nem lesz jogtiszta.
Tudsz mutatni olyan G62-est Európában, ami windows nélkül van hirdetve, és új?
-
Fityusz
tag
válasz spyduck #14600 üzenetére
De akkor nyugodtan lehet olyat is venni amit ugy árulnak h FreeDOS??vagy ahogy seniortilla mondta lényegében az használt? nem nagyon értem azért kérdem h most akkor lényegében ugyanolyan "minőséget,, kapunk??
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
veterán
válasz spyduck #14812 üzenetére
Csak a bal felső sarokban a proci felett kicsit, de nem vészes. A többi részen nem melegszik egyáltalán. Az Envy nem alu, az más anyagból van, inkább magnéziumosnak tűnik. Sokkal masszívabb, vastagabbnak és más anyagnak tűnik az Envy, a dv6-dv7 aluborítása pedig érezhetően alumínium.
Egyébként saját tesztjeim alapján a dv7-es ARGENTO a leghűvösebb, és a gép maga nagyon gyors is, AMD-vel. Megdöbbentett a teszteredménye, és az is, hogy totál hűvös maradt a burkolat. A dv6 a mérete miatt kicsit hangosabb, a dv7 halkabb. Ez mindig így volt/van.
Egyébként sokat számít, milyen HDD van a gépben. A Sárkányom azóta melegszik a touchpad mellett, amióta az 5400-as Toshibákat lecseréltem 7200-as 500GB-osokra. Sokkal melegebbek ezek a 7200-as HDD-k.
-
veterán
válasz spyduck #14828 üzenetére
Nem alu, hanem magnézium. Azaz erősebb Mg-Al ötvözet. A gépek nagyrésze általában alu burkolatú, mert ez olcsóbb és egyszerűbb. Az Envy-ben több a Mg, illetve más ötvözetből van.
-
veterán
válasz spyduck #14930 üzenetére
Ja, igazad van, most néztem meg én is a cupidosban. Van egy akciós AMD-s DOS-os típus a G62-ből, ami nincs raktáron, bruttó 137 375.-Ft-ért.
Nem tudom miért éri meg, amikor 10 ezerrel drágábban már Core i3-as G62-t lehet kapni eredeti Windows7-tel...
[ Szerkesztve ]
-
leyo76
senior tag
válasz spyduck #15058 üzenetére
Nagyjából ezekre voltam kíváncsi, kijelző az ugye matt? Zsanér mennyire biztató? Néztem a billentyűt tényleg hülyeség az oldalsó gombsor, felületet tekintve pont ilyenre van szükség. Touchpadot ha minden igaz akkor ritkán fogom használni. A design? - hát ennyi pénzért nem lehet tökéletes :]
Király vagy, köszönöm!
Annyi még érdekelne hogy teljesítményben mit visz, de gondolom telepítés után már nem foglalkoztál vele, na de hátha valaki..., tudom nem egy atomerőmű, de azért mégis.
Felhasználási terültet internet mellet, szöveg-, képszerkesztés (photoshop), HD film tv-re esetleg ritkán egy kis game, ha megjelent a TDU2 (persze nem várom hogy full felbontásban fusson)
-
leyo76
senior tag
válasz spyduck #15062 üzenetére
Photoshop - 1366*768-on? Baráti
Ezen a gépen még a NFS UG2 is csak mediumon fut el. A TUD1 el sem indul, a TUD2-t meg sztem el is felejzhetedNem használom napi szinten, hobbiból fotózok, néha jól jön, talán kibírom ezen a felbontáson.
A játékot tekintve azért elszomorító...mindenesetre köszi
-
veterán
-
adam526
tag
válasz spyduck #15105 üzenetére
Eleve egy bizonyos részét nem is látod a kapacitásnak, pont emiatt. Szerintem ezen kívül nem kell tulzásokba esni. Nekem 60-ból eleve csak 55 látszik, az már majdnem 10%.
Akit érdekel, youtube-on nagyon sok összehasonlító videó van ssd vs hdd témában! Én csak azt érzem, hogy minden sokkal gyorsabb lett. Windows indítás, leállás. Program indítás. Telepítés vagy kitömörítés melletti programindítás, akár több program egyszerre is pillanatok alatt indul, ez hdd-vel borzalom. És most jéghideg a hdd fedél a laptop alján. Bár eddig sem volt forró, de azért ez is számít.
-
spyduck
nagyúr
válasz spyduck #15108 üzenetére
A dolgok egy részét visszavonom A gép baromi brutális, ez a VGA egy atomerőmű, viszont hosszas játék után a VGA-nál lévő burkolat, ami pont a tapipad mellett van, avagy a kéztámasz elég rendesen átmelegszik. Ez tipikusan annak az esete amikor a gép zavaró helyen melegszik.
Az Envy15 után álmodni se mertem volna, h a HP mérnökei olyan hülyék lesznek, hogy még 1x a kéztámasz alá (tapipadtól jobbra) rakják a VGA-t. -
jorden06
senior tag
válasz spyduck #15132 üzenetére
Igen, ezzel most is szembesültem, mikor megnéztem a HP garancia check-jét
Egy processzor-, kijelző-, billentyűzet- és teljes zárszerkezet csere lett most esedékes. Gyakorlatilag lesz egy teljesen új gépem
Mivel felsőoktatási intézményi jogszviszonyom van ~2e ft-ért kapnék Win7-et, de az ugye nem örökliszenszes. A HP-s meg az lenne. Kár :\
-
domber00
csendes tag
válasz spyduck #15140 üzenetére
Nincs be kapcsolva a nun look össze vissza irja a betüket,betük helyett számokat stb,probáltam az illesztöprogramokat is cserélni de semmi nem változik,ha felteszek egy másik xp-t az jo,de ezzel meg amit fel szeretnék rakni nem müködik jol a billentyüzet,például M betü sehol semelyik billenytüvel nem is ir......Látott már valaki ilyet???????
-
makaveli666
senior tag
válasz spyduck #15149 üzenetére
Tudom, hogy kell átállítani, nekem integrálttal is melegszik, meg recseg ropog a kéztámasznál.
Tudom ez nem a hirdetés helye, de ha valakinek kell hp pavilion dv6-3070eh eladó[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz spyduck #15176 üzenetére
Köszönöm, értem.
Valóban, a touchpad-ról sem a magyar, sem az angol oldalakon nem nyilatkoznak elismerően...
A chiclet billentyűzet pedig....ízlések és pofonok.De azért gondolom minőségben veri az ASUS K52JR-t. Az a gép is tetszett...
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
veterán
válasz spyduck #15226 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék, hogy kishazánkban működik-e ez a dolog... de jó lenne.
Főleg azért, mert ezek (HP dv6, dv9 sorozat) mindegyike külföldről behozott, mert itthon nem forgalmazták.
-
Steelheart2
őstag
válasz spyduck #15226 üzenetére
Hát nem tudom.Attol még bekapcsolna a gép nem?Ezen még az álapotjelzö ledek sem világitanak.Olyan mintha a táp ment volna el.Létezik ezekben valami biztositék féle olyan esetre ha netán zárlatos lenne a töltö?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
I-S-T-I
tag
válasz spyduck #15372 üzenetére
gyárilag a 32 bites volt felrakva, meg egy win XP sp3 telepítő cd-t kaptam.(vagyis 3 mat de mind xp hez van) akkor ez azt jelenti h a gép alján lévő cd kulcs használható 64 bites windowsal is?
amúgy a matricán lévő kulcs és a telepített win7 cd kulcsa nem egyezik
adm: a gép egy újonnan vásárolt 8440p nem renew
a válaszokat köszönöm
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest