- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
burningshop.
üzenetére
Itt kérdezd meg (ha még nem tetted).
-
burningshop.
csendes tag
Szevasztok
Gondoltam lövök egy ilyet is mivel máshol nem találkoztam vele de sajna elég sokan szenvednek a nyomtatójukkal.
Problémám.:
HP Laser Jet 6P-ét kellene használjak Win7 alatt.Természetesen a lapomra már nem raktak LPT-potot ezért vettem egy USB- LPT átalakító kábelt.Öszekötöm a masinákat feláll a rendszer, telepíti a nyomtatót és újraindítás után az eszközkezelőben benn is van alapértelmezettnek de nem tudok nyomtatni semmi áron.
Tudom régi a 6P de ezzel tudok 3,5ft - os lapköltséggel dolgozni és elég sokat kell nyomtassak rendszeresen.Viszont az Xp-ét nem akarnám visszarakni.Ölet?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs