Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Hát próbáld ki és megtudod. :D
Attól megy jobban, hogy arra optimalizálják a progit (mondjuk 3DSmax-ot épp nem tudom, de a maya és a lightvawe erősen javul P4 alatt)
Na meg a memóriasávszélesség is mellette szól, mert a photoshopnál pl. nagyon fontos a memória, annál már csak a memória fontosabb, nameg a memória, hogy a memóriát már ne is említsem... :D -
Szvzs ha dolgozol is vele, akkor ingább a P4.
Az, hogy játékokban jobb a A64 az igaz, de még nem kezdték el írni azt a játékot, ami nem futna egy 3,2-es P4-en is röccenés nélkül. Annál meg, hogy 125 vagy 122 fps-el megy a játék a proci miatt szerintem fontosabb, hogy a maya renderelés 15 óra vagy 12 óra alatt van-e kész...
Meg a játék úgyis főleg VGA függő, úgyhogy én javaslom a P4-et.
Persze ha jóval olcsóbban jutsz hozzá az A64-es rendszerhez, akkor megfontolandó...
Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest