- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
válasz
greengerbil #193 üzenetére
Kimondta, hogy 19 fok lesz? Lehet több is, de további energiát lehet megtakarítani ha kevesebbel megy. A panelt oda teszed ahova akarod, többnyire a mennyezetre ajánlott, és akkor nincs semmi akadály.
Nem kell bővíteni az elektromos hálózatot, van arra is megoldás.
-
Porcupain
aktív tag
válasz
greengerbil #197 üzenetére
Csodát semmitől se lehet várni! Jó szigetelés nélkül egyik fűtés se ér semmit. A jó szigetelés pedig a legtöbb házban/ lakásban hiányzik, vagy máshogy értelmezik a jó szigetelést. A többségnek bejön az infrapanel keltette hőérzet és elég is. Nem csak a gazdagok veszik -sőt a gazdagokat annyira nem is érdekli, mert van pénzük fizetni a gázt- , hanem azok akiknek más fűtést nem megoldható, vagy túl költséges, csak végig kell nézni más fórumot is, hogy ki miért veszi meg.
A klímával az gond, hogy felkavarja a levegőt, ami a tüdőbetegeknek, allergiásoknak nem túl jó, továbbá kiszárítja a levegőt, ami további betegségeket eredményezhet. (klíma egészségtelensége már lerágott csont.)A klima megy 800-900W-al, akkor a panel mehet kevesebbel is ,mert jobban lehet szabályozni, nem is fontos mindenhol menni a panelnek.
6 db 350W-s (2100W) panellel, már egy egész lakást is be lehet fűteni.Azt nem értem miért kell fikázni a ipanelt, aki nem akarja nem veszi meg, vagy vegyen 6000ft-ért tecsó radiátort, occó, sokat fogyaszt, de legalább csak a közelében lesz meleg
-
BITBOYS
addikt
válasz
Én is gondolkoztam rajta sőt, ki is próbáltam. Az eredmény nem volt meggyőző.
Melegít ez tény, de egy szobába legalább 4-5db kell ahhoz, hogy neked is meleged legyen. De még ekkor is kétséges a dolog.Én vettem 2db inverteres klímát, természetesen a jobbik fajtából ami -15 nél is fűt. A klíma darabja 1100W-ot fogyaszt csúcsban, egyébként beéri 8-900W-al is. Tökéletesen tartotta a 22-25 fokot az egész lakásban.
A 19 fok hideg, nem valami kellemes nagykabátban ülni a lakásban.
-
pojakcs
senior tag
válasz
Szóval ha 19 fokos a levegő, és nem megy a panel akkor mi van?
Mi lenne?
Fázol.
-
Psytróger
tag
válasz
greengerbil #188 üzenetére
Ezért az elmés hozzászólásért volt értelme regisztrálni...
-
BITBOYS
addikt
válasz
greengerbil #188 üzenetére
Hü de célzott hozzászólás volt
Annyi meleget azért termel az infrapanel, hogy ne fagyjál halálra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest