- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
válasz
greengerbil #193 üzenetére
Kimondta, hogy 19 fok lesz? Lehet több is, de további energiát lehet megtakarítani ha kevesebbel megy. A panelt oda teszed ahova akarod, többnyire a mennyezetre ajánlott, és akkor nincs semmi akadály.
Nem kell bővíteni az elektromos hálózatot, van arra is megoldás.
-
Porcupain
aktív tag
válasz
greengerbil #197 üzenetére
Csodát semmitől se lehet várni! Jó szigetelés nélkül egyik fűtés se ér semmit. A jó szigetelés pedig a legtöbb házban/ lakásban hiányzik, vagy máshogy értelmezik a jó szigetelést. A többségnek bejön az infrapanel keltette hőérzet és elég is. Nem csak a gazdagok veszik -sőt a gazdagokat annyira nem is érdekli, mert van pénzük fizetni a gázt- , hanem azok akiknek más fűtést nem megoldható, vagy túl költséges, csak végig kell nézni más fórumot is, hogy ki miért veszi meg.
A klímával az gond, hogy felkavarja a levegőt, ami a tüdőbetegeknek, allergiásoknak nem túl jó, továbbá kiszárítja a levegőt, ami további betegségeket eredményezhet. (klíma egészségtelensége már lerágott csont.)A klima megy 800-900W-al, akkor a panel mehet kevesebbel is ,mert jobban lehet szabályozni, nem is fontos mindenhol menni a panelnek.
6 db 350W-s (2100W) panellel, már egy egész lakást is be lehet fűteni.Azt nem értem miért kell fikázni a ipanelt, aki nem akarja nem veszi meg, vagy vegyen 6000ft-ért tecsó radiátort, occó, sokat fogyaszt, de legalább csak a közelében lesz meleg
-
BITBOYS
addikt
válasz
Én is gondolkoztam rajta sőt, ki is próbáltam. Az eredmény nem volt meggyőző.
Melegít ez tény, de egy szobába legalább 4-5db kell ahhoz, hogy neked is meleged legyen. De még ekkor is kétséges a dolog.Én vettem 2db inverteres klímát, természetesen a jobbik fajtából ami -15 nél is fűt. A klíma darabja 1100W-ot fogyaszt csúcsban, egyébként beéri 8-900W-al is. Tökéletesen tartotta a 22-25 fokot az egész lakásban.
A 19 fok hideg, nem valami kellemes nagykabátban ülni a lakásban.
-
pojakcs
senior tag
válasz
Szóval ha 19 fokos a levegő, és nem megy a panel akkor mi van?
Mi lenne?
Fázol.
-
Psytróger
tag
válasz
greengerbil #188 üzenetére
Ezért az elmés hozzászólásért volt értelme regisztrálni...
-
BITBOYS
addikt
válasz
greengerbil #188 üzenetére
Hü de célzott hozzászólás volt
Annyi meleget azért termel az infrapanel, hogy ne fagyjál halálra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest