- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
Sziasztok!
Milyen szíj kell ehhez,tudja valaki ..mindenhol 22mm ert írnak,chat gpt is,azt írta,meg rendeltem az alzáról,és sokkal kisebb, szíj kell hozzá,de vajon milyen tudja valaki? Köszi
-
juuzer
addikt
Ahogy látom az app eléggé hajaz a Huawei Health-re. Van valami közös, netántán a Huawei Health alá is be lehet valahogy regisztrálni, vagy most már teljesen különváltak ezen a fronton is?
-
Hát nem tudom de én 2 évig honor watch fit es-t használtam ami egy akkor 17 ezer forintos okoskarkötő volt. Mindig mindent rendesen mért, kalória, alvás, pulzus, véroxigénszint, stb és bírta a port, ütéseket, kénes gyógyvízet, sós tengervizet. A huawei health alkalmazásban 2 évnyi monitorozásom tárolódott, követhettem mindent, ezernyi statisztikával. 2 év után én marha lecseréltem egy xiaomi watch s1 activera.
Ez 2x annyiba került de annyira gagyi, hogy 5 ezer forintot se ér. Az összes létező értéket pontatlanul méri. Sokszor mér 0-ás pulzust, 50 elégetett kalóriát mér 45 perces intenzív szobabiciklizésre, amire a bicikli 340 a honor watch fit es 330-340-et. Az alkalmazás és az óra két külön lépésszámot ír, sokszor több ezer lépés az eltérés. A felébredési időt akkorra írja mikor ébredés után szinkronizálom az alkalmazást az órával (akkor is ha ez 30 percel ébredés után történik meg), éjszakai felébredéseket nem érzékeli,stb,stb,stb. Tulajdonképpen egy színeskijelzős kvarcórának felel meg maximum. Ha ez a honor watch 4 csak annyit tud mint a honor watch fit es akkor ez már ezerszer jobb és pontosabb mint bármelyik xiaomi aktivitásmérő vagy okosóra. Ha a huawei health fiókom adatait tudnám valahogy szinkronizálni és átmenteni a 2 évnyi adatot a honor egészség appba akkor nálam tuti vétel lenne a xiaomi meg menne a kukába mert kb oda való. -
PROHARDVER!
Apple témát itt hanyagoljátok, nem ide való!
-
domerator
veterán
A tesztet kétszer átfutva az a meggyőződésem, hogy ez az óra is csak a neve miatt 60ezer...
Volt Apple Watchom (2-es) és soha nem használtam ki még annak a régi órának a tudását sem, viszont a napi töltögetéshez szigorú életvitel kell. Nem kell hogy egy amoledes okosóra 2 hónapot tudjon töltés nélkül, de az egy (másfél) nap még nekem is kevés.
Most egy alis órát használok (zeblaze) full fémházas, gorilla üveges, 1000 nites 1,43 466x466 amoled kijelzős, IP69K és military grade minősítéssel, pazar hangszóróval és mikrofonnal és a szoftvere kábé ugyanez, kivéve hogy az enyémnek szinte nincs tárhelye, szóval zenét nem lehet róla hallgatni, illetve nincs benne GPS. Viszont minden értesítést átvesz, gyönyörű a kijelzője és elmegy egy hétig max fényerőn is akár. Na most a Honor árából kábé kijön egy ilyen, plusz még 4 db tartalékba.
A telefonos app is eléggé hajaz az én órámhoz való FitCloudPro apphoz. Szerintem csak minimális a különbség.
Ilyen órák hegyekben vannak az alin, sok gagyiba is bele lehet futni persze, de kicsit széét kell nézni és olyan "márkát" kell választani, akik nem ma kezdték (Zeblaze, Colmi, Senbono, stb.)
Nem mindegy, hogy tizenkétezret csapok oda véletlenül munka közben, vagy 60ezret... pláne hogy a kettő ugyanaz a kategória (mínusz 4GB, mínusz GPS). -
embe
nagyúr
Ez olyan mintha csak szimplán ráaggatnák a Honor nevet egy Ali-ról rendelt vacak Apple Watch koppintásra.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
Szabi®
addikt
Persze, megvan mindegyiknek a közönsége, bár én már nem használok órákat, watch 6.-ot használtam, de a napi töltögetés miatt egyszerűen nem akartam még a napi rutinba azzal is kínlódni. Mondjuk egy Galaxy watchot még lehet kibróbálnék a Folddal.
#38 FefeeX Látom only write módban vagy, és a szövegértelmezés sem akaródzik . . .
Az apple euroban is ezt csinálta, de még örülhetsz neki, gondolj bele, mi lenne ha a kuvatiti dínárhoz konvertálna . . . Az adatlapodat elnézve téged már rendesen kifosztottak, én bölcsebb voltam, leszálltam az almás hype vonatról, még időben. Ha én egy kiló krumpli vagyok, akkor te egy kavics . . .A hazugságot te csinálod most, mert megdőlt a nevetséges kis dolláros példád, mit kezdjek én a dollárral ? -
Szabi®
addikt
Dollár ? Ne nevetess már. Dollárba fizetsz érte ? Már az is csúnya dolog volt az apple-től hogy az 1 dollárt akkor is 1 euronak számolta, amikor is az 1 dollár 270 forintot ért. Nah meg az a bizonyos kockázati árrés . . .De jó látni hogy nálad az iphone 8 és a 15 között csak 130 dollár eltérés van. Elképesztő
Mi abban a haterkedés hogy belinkeltem egy amerikai oldalt, hogy kevésbé fogy az iphone ? Mivel nem én hoztam ide eleve az apple-től, csak reflektáltam, azt meg már csak szabad nem ?
-
FefeeX
veterán
829 dollár egy új, független iphone 15 most az apple.com-on; 699 volt az iphone 8.
Mutasd már meg a megoldóképletet, ami alapján ez a duplája... A kettőt összehasonlítani meg ne is kezdjük el.
Úgy látom egyébként a többi HSZ-ed alapján is, hogy te csak haterkedni jársz ide amúgy is, és a tények nem igen zavarnak... -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Azért az túlzás, h gyűjtögetem, 2 az még nem tömeg. De a cipőkre már rámondható, h gyűjtögetem 25 pár, legtöbbet még nem is hordtam de azért még mindig veszem.
-
Szabi®
addikt
Persze, jobb egy retkes, lerúgott akkújú már lehet garanciát is megjárt, vizet nem álló használt guáno . . .
Ha a fétised az apple akkor nincs gond, mindegy mit adnak ki, te örülni fogsz, viszont az amcsik elkezdtek nem örülni .. . Érted, az apple alatt a pénzpiramis nőtt, viszont nem az eladások arányában, mivel kétszerese egy stock számozású iphone ára, mint 6 éve. Mégsem akkora zseni ez a kuki . . . -
Szabi®
addikt
Sztem aki vesz egy ilyen órát 60-ért az tisztában van vele, hogy sem a teljes tudása, sem az anyag használata (bár ez is alumínium, meg a 200 ezres watch is az) sem egál. Ez egy réteg termék, ezek a gyártók elhozzák azt, amit az apple nem tud, jóáron kompromisszumos terméket eladni. Bár az appe sima számozású telefonjai, és standard órái is kompromisszumosak, de ár/értékben nem jók. Egyébként sztem már maga az apple is évek óta stagnál, nem csinál ő semmilyen varázslatot. Pár év, és érdekelni sem fog szinte senkit, hogy épp kiad-e valamit évente, vagy sem. Ezekre a nulla fature-ökre, hogy picit több ram, picit nagyobb cpu, picit nagyobb akku, már most is egyre kevesebb ember kapja fel a fejét. Nem véletlenül fékeztek be usába az eladások . . .
-
-
Szabi®
addikt
Hogy mi van ?
https://www.youtube.com/watch?v=a6jeZ7m0ycw
-
r3dsnake
nagyúr
Ennyire pofátlan Apple Watch copyt se láttam még. Ultragáz.
-
ForRedGlory
félisten
Addig egyet is értek, hogy ha edzeni akarsz, akkor Garmin, na de azért az enyhe túlzás, hogy az Apple Watchcsal csak felvágni lehet, mert drága.
Mondjuk, akinek van iPhone-ja vagy Macbookja, akkor azért az ökoszisztémába jól belepasszol és sok extra okosságot tud.
Azért okosóra szinten mindig is az egyik legjobb volt, így messze nem csak az árával tűnik ki.
-
janeszgol
félisten
A kijelzője nagyon szép, sőt gyönyörű. Ennyi. 60 ezer ft felett van az ára, ennyiért biztosan nem venném meg. Max a feléért.
-
morze
kezdő
Miért nem csinálnak inkább fekvő téglalap alakú okosórát, szerintem azon nagyobb lehetne a kijelző.
-
scyllarus
veterán
válasz
ForRedGlory #10 üzenetére
WF szinte minden órára van Apple-től nyúlt. A formája, a gombja teljesen más. Ennél még az én Amazfitem is jobban hasonlít. Ez inkább az egykor Pebble órák dizájnja.
-
batai15
félisten
Az első oldalig jutottam.
Hát igen ez van amikor másolnak , különösebb erőfeszítés nélkül -
scyllarus
veterán
Felesleges volt több mondatot szentelni az AW-csal való hasonlóságnak, mivel távolról, hunyorítva sem emlékeztet rá... Ennél sokkal hasonlóbbak vannak a piacon, márkás gyártóktól is, a formát meg ugye nem az Apple találta fel. Mondom ezt Iphone tulajdonosként.
-
mad823
őstag
Ha edzéshez kell óra, akkor Garmint veszel, ha felvágni (az árával), akkor Apple Watch-ot, ha pedig arra kell, hogy csak úgy simán mutassa az időt és értesítsen, akkor meg kb. bármit vehetsz, pont ugyanazt tudja ugyanúgy az összes. Nem olyan bonyolult ez.
-
pusszycat
nagyúr
Mikor már van 2 okos órád, és azt látod, h az új is ugyanazt tudja csak más köntösben... Minek venném meg. Hogy legyen három? Az megint más dolog ha vannak új funkciók, cukor szenzor, Lte, bmi... Ugyanezt érzem telefon fronton is.
-
foglaltvagy
kezdő
Hát ez gagyi!
-
zzola
titán
válasz
ForRedGlory #2 üzenetére
Ami jó, azt mindenki koppintani fogja/akarja. Abszolút nem az esetem az Apple Watch. De nem csak a külső számít, hanem a belső is...
-
ForRedGlory
félisten
Azt hittem, hogy kijött valami új Apple Watch.
-
morze
kezdő
És még az óraszíj sem csereszabatos, ettől áll olyan bénán a kézen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.