- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Localmatador
tag
válasz
Valaki87 #208 üzenetére
Nekem meg S25 plus az utód
könnyebb és kisebb is a Magicnél, meg ugye sík kijelző. Persze, kisebb tudású, meg a Honor remek menüjét is hiányolom. De be kellett látnom, hogy a hajlított kijelző + küklopsz kamera + nagy súly nekem nem a mindennap hordozható kategória. Pl. hiába volt wireless töltési lehetőség a Honorban, semelyik töltőpadra nem feküdt fel. Pedig még Magsafe tokot is vettem rá, hogy na majd akkor használom a meglévő Blitzwolf töltővel, de útban volt a kamera-krumpli, nem cuppant fel a mágnesekre a tok.
-
Localmatador
tag
válasz
Valaki87 #192 üzenetére
Azt hittem, egyedül én vagyok ilyen "nyomi", én is ezért adtam el a napokban. 3 hónap után váltam meg tőle: paramétereit és tudását tekintve zseniális, de amikor kézbe vettem a céges iPhone 14-et, mindig azt éreztem: basszus, miért nem ilyen lapos kijelzős a Honorom is? Én a Mate 20 (nem a pro) arányait és méretét sírom vissza. De az összes mai telefon hülye hosszúkás lett és elvétve van nem ívelt kijelzős.
Fenti okok miatt vettem egy Honor 400-at, de az meg über gyagyi élőben, vissza is ment 14 napos elállás keretében. -
osonte
őstag
válasz
Valaki87 #194 üzenetére
Sima 15 nagyon jó telefon, de kisebb kijelző, hangszóró, rezgőmotor stb a méret miatt. Viszont ha a méret oké, akkor azt szeretni fogod, ha viszont gondolkodsz a méret miatt az az Ultra-n, akkor szerintem egyből azt vedd.
Én most 4 db 14 napos elallásban vagyok egyszerre, mert eggyel olcsóbb terméket vettem, mint amit kellett volna, szóval a végén úgy is ott kötsz ki a drágábbnál, amin esetleg most csak gondolkodsz.
...Amennyiben marad, az is jó üzlet!
-
osonte
őstag
válasz
Valaki87 #192 üzenetére
Erdekes, persze Te érzed mennyire zavar. Nekem ez megváltás, utáltam és eladtam az összes ívelt kijelzős telefont, amik régen két oldalt durván íveltek voltak. Ez nekem teljesen emészthető, ez a mikróív körben, sőt gesztusoknál kényelmesebb is és van hozzá rendes tok. Én nagy Xiaomi fan voltam, hardveresen még jobb csúcstelefonokat is gyártanak, de a frissítés, meg a szoftver, néha mosolygok a feleségemen, neki az van, hogy miket csinál. A hangszóró miatt ha hallgattad, szerintem pár könnycseppet elmorzsolsz, cserébe sokkal jobb haptikát kapsz majd, meg a fényképező is még profibb, főleg ha manuálisan is szeretsz állitgatni.
Ja egyértelműnek vettem, hogy 15 Ultra lesz, de nem írtad, most néztem vissza.Amennyiben az lesz, akkor ide leírhatnád majd, hogy milyen a két telefon egymáshoz képest. Szerintem több mindenkinél opció a két telefon vásárlás előtt.
Sok sikert az eladáshoz, illetve jó használatot az új telefonhoz!... Most olvasom a hirdetèsed, a 14T Pro lehet visszalépés lesz, a T sorozat mindig alacsonyabb kategória, a sima 15 az minőségibb telefon, de kisebb kijelző, gondolom az Ultra már drága lenne, pedig az lenne ugyanaz a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Arch Linux
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest