Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Én 23 Ultráról váltottam a Magic 5 Prora. Mig nem volt a Huawei ellen tíltáltás addig a csúcs készülékeit használtam, aztán Xiaomikat és Samsungokat használtam februárban vettem a 23 Ultrát de mikor kijött a Magic 5 Pro egyből váltottam. Mindkettő 6.8 kijelzős, 5000 akku de a Honor karcsúb valamivel, meg nem kell a 200 mpx, lehet hogy valaki kihasználja de nem hiányzik. Az akku idő mindkettőnél azonos legalább is az én használatommal átlag két nap, az SD 8.2 gyors és takarékos, még amit megjegyeznék a Honor nem melegszik annyira navigációnál és vezeték nélküli tőltésnél mint a Samsung.
-
rolandg
tag
Szia!
Én tettem egy kitérőt a Huawei vonalról a Samsung felé (Huawei előtt LG és Sony, valamint iPhone okostelefonokat használtam). Nagyon nagy kompromisszum volt nekem a Samsung Ultra. Ezért jöttem vissza, a Magic 5 Pro-val. Nem bántam meg. Lehet, hogy sűrűbbek voltak a frissítések, de rendre elcsesztek vele valamit úgy, hogy téptem a hajam. A kamera meg sokkal jobb. Nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest