Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila84pecs
csendes tag
Ha nem működne a Repainter, itt egy másik: ColorBlendr
Ehhez is root vagy Shizoku kell. -
Attila84pecs
csendes tag
válasz
Attila84pecs #98 üzenetére
Megoldottam, Repainter app-al. Amíg nincs jobb megoldás, legalább ezzel tudok színsémát változtatni.
Amúgy a telefont nagyon szeretem. Pár napja van meg, de nem tudok rá rosszat mondani.
Múlt hónapban egy Samsung A55-öt vettem szolgáltatótól, de már a kibontás pillanatában nem tetszett. Bumszli, rossz fogás, feleslegesen nagy kávák, stb. Bekapcsolás után csalódás volt a kijelző minősége. Pár óra "használat" után szépen visszacsomagoltam és másnap vittem is vissza. Kellett három hét mire eldöntöttem, hogy ezt veszem, ugyanúgy szolgáltatónál, ajándék Honor 8 tablettel (édesanyám örül neki, az övé lett), nem bántam meg. -
Attila84pecs
csendes tag
Az "accent color"-t ki lehet kapcsolni valahogy? Beállítok egy háttérképet és minden olyan színű lesz, nagyon idegesít de nem találok rá beállítást.
-
Attila84pecs
csendes tag
válasz
Attila84pecs #93 üzenetére
Köszönöm!
-
Attila84pecs
csendes tag
Vett már rá valaki fóliát vagy edzett üveget? Ha igen, milyet és hol? Aliexpressen nézegettem, de rengeteg van, nem tudom melyik lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 200 Pro olcsóbb változata sok szempontból jó butítás, pár szempontból nem.
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest