Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityesz9
tag
Sziasztok ismét!
Köszönöm a sok jó tanácsot itt a fórumban. Kedd óta új családtag van egy 2009-es Civic 1.8 Sport.
Még barátkozunk, szokom a 14 éves Renault után. Gyönyörű, erős, kezes.
Még kap egy kis szépítgetést, nyári gumi, alufelni. Tényleg a segítségetekkel nyugodtabb volt a keresés.
Egy kérdésem van, minden rendben votl vételnél, nagyszerű állapotban van. Tempomat nem működik, nem létszükséglet, ezért is vettem így, mérlegelve volt, de azért olyan vagyok, hogy szuperájon minden, nyáron ha időm engedi, meg akarom javíttatni. Szerintetek egyértelműen márkaszervíz és ott megoldják. Vagy nézzek utána a környéken nem Honda szervízekben. Esetleg találkoztatok ilyen problémával? A kapcsolót nem reagál semmit a benyomásra, ahogy olvastam, valószínűleg a kapcsoló mechanikus hibája. Ötletek?
Illetve, ha megkapja a felnit, csinálok róla képeket a fórumba, ha lehet.
-
fityesz9
tag
válasz
BigBlackDog #53217 üzenetére
Köszi szépen, kimerítő és hasznos válasz!
-
fityesz9
tag
Sziasztok,
Múltkori kérdésemre köszönöm a válaszokat.
Ismét kérdéssel fordulok hozzátok. Már nézegetek konkrét autókat (Civic Mk8 benzines, 1.8, 2009-2011)
Magánszemélytől is nézek, tudtok adni hasznos tanácsokat mire figyeljek a kocsival kapcsolatban?
Illetve az alvázszámot hol találom? Ha jól olvastam a vezető oldali ajtót, ha kinyitom azon lesz, illetve a szélvédő aljánál. Sokat utána olvastam a témának, de ettől még laikus vagyok a témában.Előre is köszönök minden segítséget, mert hozzájárultok vele, hogy meglegyen az álomautóm.
-
fityesz9
tag
Sziasztok!
Szűk fél év olvasgatás, keresgélés után írok a fórumra. Következő hetekben hónapokban tervezek venni egy 8. gen Honda Civicet. Annyi kitételem van, hogy benzines, nem piros, 5 ajtós.
Alapjáraton 1.8-asokat nézegettem, szűk a piac és elbizonytalanodtam, de azért még tartom, hogy a 1.8 felé hajlok az 1.4essel szemben.
Tudtok adni tanácsokat, hogy keresésnél mire érdemes figyelni, hol érdemes keresni? Illetve már olvastam, hogy csakis 1.8, egyetértetek-e.
Már frusztrál a keresés, úgyhogy ezért fordulok hozzátok, remélhetőleg pár hét/hónap múlva meg boldog Honda tulajként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest