Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
Sziasztok,
Elég buta dolog történt veleme. Téli ablakmosó folyadékkal töltöttem fel a tartályt (Civic 21074D) és a folyadék kupakja beleesett a tartályba. Hiába töltöttem fel teljesen, nem jött fel a kupak a tetejére. Talán később...
Ilyen sem fordult elő velem még és egyelőre fogalmam sincs, hogyan szedem ki, elég kanyargós a tartály bemeneti nyílása és az egész instrumentum. -
ChiliChili
tag
válasz
dany27 #54782 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanez történt velem októberben, az egy 2007-es Civic volt, első tulajdonosa voltam. Ilyen esetben a biztosító, kárkori értéket kell térítsen, tehát pontosan meg kell határozni, hogy a baleset napján mi volt az értéke a sérülésmentes járműnek. A használtautó.hu jó irányadó és ne engedjetek, nem a ti hibátokból történt, mindenképpen jár nektek a sérülésmentes autó reális értéke.
Hasonló volt a javítási ajánlat is, márkaszervízben azt mondták, ez már nem lesz az az autó, ami előtte volt, gazdasági totálkár lett az ítélet, eladást javasoltak. Több helyről is kértem tanácsot és mindenhol azt javasolták, ne javíttassam, mert később még sokkal többe kerülhet. Kitartás és keressetek biztosítási ügyekben jártas jogi tanácsadót, megéri azt a 10-20 000 Ft-ot! -
ChiliChili
tag
válasz
demars #51128 üzenetére
Úgy 20-30 lóerőt hiányoltam néha, de valóban nagyon jó gép, a motor, a fogyasztása, az úttartás, a menetdinamika, az alkatrészek tartóssága, minden téren nagyon jól összerakott autó, a török szerelés ellenére. Vagy épen azért? Az olajat sem eszi, pedig dinamikusan használtam, igaz, finoman és ésszel járattam be még az első fél évben. Nekem az első fékbetét csere 121K-nál volt és még ment volna bele, de egy hosszabb út előtt, tavaly év elején lecseréltettem. Annyira sajnálom szegény autót.
-
ChiliChili
tag
Sziasztok, egy 2007-es 1,8ES-t (4D, FD7) használtam, immár tíz éve nagy megelégedéssel, de elképzelhető, hogy itt a vége szegénynek, belénk jöttek, a diagnózis méltatlan vég egy ilyen remek társnak; gazdasági totálkár. Nagyon nézegetem az új gépet és méltó utódja lenne idős bácsikájának. Van már a topikban 10 gen tulajdonos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Core i5-7200U laptop (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest