- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Denso sem sokkal olcsóbb, de én inkább azt venném, mert kevésbé hamisítják......
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném működésre bírni a 6gen Civic VTi-mben a központi zár távirányítóját. Létezhet az, hogy a gyári fejegység nélkül esélyem sincs rá? Illetve jól olvastam, hogy a belső automata világítás (amikor kinyitom az ajtót) sem működik nélküle?

-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Értem. Akkor sajnos ez felejtős.
Nagyon sajnálom, mert gyönyörű felnik voltak...
Azért köszönöm!
-
Shamat
aktív tag
Köszi a gyors választ.
Tehermentesítőt beszerezni nem gond, és ha jól tudom a gyári felni ET50, szóval elméletileg egy centivel lenne kijjebb ugye az új felnivel. Holnap jobban ránézek, de ha jól rémlik most a gyári kerekek jó másfél, két centivel beljebb vannak a kasznitól. Sajnos az újakat nem tudom felpróbálni, ezért is érdeklődök mert nem szeretném, ha kilógnának... 
-
Shamat
aktív tag
Sziasztok.
Kinéztem egy felnit a 2gen Legendem alá, megtudnátok nekem mondani, hogy ez a méret megfelelő-e rá?
17"
8"
ET40
5*114,3
73,1mmElőre is köszönöm a választ!

-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Honda "Paper" by PES

-
Shamat
aktív tag
Utas oldali légzsák szerelést/javítást/cserét Miskolc környékén meg lehet oldani valahol? Zörög benne valami, ha rosszabb fajta úton megyek és nem szeretném, ha egyszer csak gondolna egyet és előugrana.

-
Shamat
aktív tag
Nekem testkábel probléma miatt produkált hasonló tüneteket az előző Hondám. (6gen Civic VTi)
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Én pár hónapja Legend-ezek, 10 és 16 liter között etetem százon.

-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Egyik ismerősöm hamarosan megy ki Angliába, és szeretne venni egy verdát.
Állítása szerint 2007 körüli Civic hecsi már 1200 fontért, körlámpás Celica pedig már 600 fontért megkaparintható... Létezhez, hogy ennyire olcsón mérik?
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Üdv.
2gen Honda Legend-nél nem tudja valaki, hogy a szervíz kulcs mire jó? Illetve van egy olyan kulcs is hozzá, ami egy kis műanyag kártya közepében van, sima fém, semmi műanyag rajta... Ez lenne a pótkulcs?
Esetleg manual-t nem lehet letölteni valahonnan? Mert amit adtak hozzá, az franciául van.
Köszi!

-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Az enyémben a bal első ajtónál a kábelköteg kontaktos. Amikor nem működik a jobb, vagy a hátsó ablakok, illetve az én esetemben még a központi zár, olyankor kinyitom az ajtót, megnyomorgatom és már mozdul is.

Hamarosan viszem egy szakihoz, készíttetem fel a gépest vizsgára, akkor egyúttal kicseréltetem vele az egész köteget, mert már az agyamra megy...
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Mitől lehet az, hogy az alapjáratom (főként hideg motornál) néha alig akar magához térni. Értem ezalatt, hogy beindítom a vasat, járatom egy kicsit. Elindulok, kinyomom a kuplungot és visszaesik majdnem nullára (nem egyszer fulladt már le is), és csak szép lassacskán kúszik vissza a helyére. És ezt mindaddig csinálja, amíg be nem melegszik a motor, melegen szinte hibátlanul műxik. 6gen VTi a gépem, már ha számít.
Valami tipp esetleg?
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Nekem is nyüszögött a feszítő görgő felől (6gen VTi), ráadásul egyből a csere után és elég sokáig nyomta magából ezt a hangot, mondjuk csak alapjáraton, de azért nem kicsit zavaró volt. Aztán olyan 1000-1500km után egyszer csak megszűnt. Azóta sem jött elő, pedig már két olajcserén túl vagyok.
Érdekes... -
Shamat
aktív tag
Április elején elviszem oda a gépest, majd írok hogy ment. 
-
Shamat
aktív tag
Köszönöm! Nagy vagy. 
-
Shamat
aktív tag
Tud valaki ajánlani nekem Miskolcon valami megbízható szakit, akihez érdemes lenne elvinnem a Civicem? Főként az első futóművet kellene átnézni, illetve pár apróságot... Köszi!

-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Mindenképpen megérdemli, nagyon korrekt gépes, imádom. Váltani fogok akkor, köszi az infót.

-
Shamat
aktív tag
Nekem most esedékes az olajcserém, eddig azt hittem, hogy jó minőségű ez az olaj. Viszont ha ez ilyen gyengusz, akkor inkább másik olajat fogok mostantól használni. Ajánlasz nekem vmi jót? Illetve akkor próbáljam ki én is az 5W40-et?

Én 7000 kilométerenként cserélem, ez idő alatt nagyjából egy litert kell utánatöltenem.
Még egykét kérdés: olajteknőt érdemes levennem kitisztítani? Visszaszerelésnél a gumitömítésen kívül kell még cserélnem valami mást?
Köszönöm előre is!
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
-
Shamat
aktív tag
Lassan egy éve együtt... Flickr album
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyönyörűek!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon sajnálom, mert gyönyörű felnik voltak...

Április elején elviszem oda a gépest, majd írok hogy ment.