Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
hi all, műszaki adatokra lenne szükségem. Vti-hez kellenének az adatok, de ha van valami oldal ahol az összes többi moci adat is benne van annak is örülnék. Ilyenekre gondoltam hogy üzemanyag szivattyú nyomása, szelephézagok, stb.
-
qad
senior tag
Thx, már röppenek is rá.
-
qad
senior tag
Esetleg van valakinek chip tuningos vti-je? Körbenéztem pár chippes oldalon de csak nevetséges 15 Le-t akarnak rá tenni. Vagy mit tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
válasz Integra #3628 üzenetére
Hát a haver 92 Le-s suzujára is ennyit írtak, szóval min 30-40 lóerőt szeretnék. A kipufogó meg mindenféleképpen meg lesz csinálva chiptől függetlenül. Azért bátorkodtam rákérdezni így a chipre mert szerintem a 15 Le az kevés ha már chippelünk és szó sem volt olcsóságról. Nem a pénz a lényeg, csak egyszerűbb a chip mint a benzinnyomás emelés meg a keményített szeleprúgók, az elpazarolt időről meg ne is beszéljünk. Szóval spórolni akarok 1 kis időt magamnak ha létezik 30-40 lóerős chip tuning. Szóval ha van valakinek tudomása ilyen chippelésről tájékoztasson pls.
-
qad
senior tag
15 lovat több helyen is láttam, de nekem az kevés. Arról ne is beszéljünk hogy ahoz nem kell ész hogy 15 pacit kihozzunk 1 vti-ből. Lemásolják a B16a4 vezérlőjét és aprót módosítanak és már 15.
B16A4
Ezért gondoltam valami komolyabb chippre, 1 normális helyen ahol fékbad is van és egyből lemérik a szemed előtt a javulást. Tuning boxokat is nézegettem de az csak egységenként módosít a cuccokon és az télleg kamu szagú(15-20%-al dobálóznak egységenként).[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
válasz !Overdose! #3635 üzenetére
Próbálkozom de ha csak finom oltásokat kapok akkor no thx. Megpróbálok felhajtani húzott autóval rendelkező egyént infóért.
-
-
qad
senior tag
válasz TexT-BoY #3659 üzenetére
Hát megmondom a frankót ezért akartam csak chippet. Fokolókerékkel, +üzemanyag nyomással, kipufógerendszerrel(ez mindenképpen le lesz cserélve), nagyobb porlasztócsúcsokkal, nagyobb tápszivattyúval én is kitudom hozni belőle a 200 lovat. De ne akarok hozzányúlni. Turbóval meg kovácsoltvas dugattyúkkal 250-300 le is megvan de nem akarom bontani. Ezért mondtam a chiptuningot.
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
Egyébként autószerelő vagyok szal ezekről van fogalmam. Egyébként a You Tubon több videó is van ezekről, ilyen-olyan turbós autókról(vti) ezért gondoltam hogy 1 ilyennek a vezérlő progiját kellene rátölteni, persze módosítva az enyémre(visszavenni)
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
válasz TexT-BoY #3668 üzenetére
A lényeg az hogy elektronikával szeretnék belőle kihozni + 30- 40 lovat. Egyébként csak 50-esre átalakítva a rendszert 160-ról kb 165-170-re tolja fel a lovakat(- középdob és - katalizátor). Egyébként gondolkodtam 1 szabályzott kompresszoron(0.8 max), mert egyszerűbb mint a turbó és nem kell még dugattyúkat cserélnem(nem kell félnem attól hogy átég).
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
válasz TexT-BoY #3672 üzenetére
Attól nem félek hogy a kompót eltöri a főtengelyem, eszembe sem jut annyi paripát tolni alá. Viszont kis nyomású levegővel 0.8 max (turbó-kompresszor) meglenne a kecske is meg a káposzta is. Ha viszont csak kompit teszek rá alig kell töblet tüzelőanyagot tolnom bele, mert a turbóval ellentétben nem fog a szívó oldali levegő is felhevülni. Persze ne is várjam tőle a világ nyolcadik csodáját sem.
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
Köszönök mindenféle felvilágosítás.
-
qad
senior tag
Sziasztok. Tud valaki szelephézag értékeket a 6. generációs 1.6 VTi B16A2 motorhoz?
-
qad
senior tag
6 gen civic fő reléjét szétszedtem megvizsgálni és már éreztem az ampert szagot. Látni viszont csak 3. nekifutásra láttam meg és azt is csak a telefon fényképezőjével csinált képen. Nekem mindjárt 3 forrasztás is le volt repedve. Nagyon boldogan maszatoltam szét rajta az új forrasztóanyagot Mint egy kisgyerek úgy várom a holnap reggelt.
-
qad
senior tag
Sziasztok, 1,6-os 160 LE-s 6.generációs(1996-2000) 3 ajtós hatchback civic vti-hez keresnék jobb hátsó abs jeladót. Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok.
-
qad
senior tag
-
qad
senior tag
Van valaki esetleg aki az egyesült királyságban él és lenne olyan rendes(persze nem ingyen kérem) hogy postával átküldi nekem a terméket Magyar földre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest