- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Van valaki esetleg aki az egyesült királyságban él és lenne olyan rendes(persze nem ingyen kérem) hogy postával átküldi nekem a terméket Magyar földre?
-
qad
senior tag
-
qad
senior tag
Sziasztok, 1,6-os 160 LE-s 6.generációs(1996-2000) 3 ajtós hatchback civic vti-hez keresnék jobb hátsó abs jeladót. Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok.
-
qad
senior tag
6 gen civic fő reléjét szétszedtem megvizsgálni és már éreztem az ampert szagot. Látni viszont csak 3. nekifutásra láttam meg és azt is csak a telefon fényképezőjével csinált képen. Nekem mindjárt 3 forrasztás is le volt repedve. Nagyon boldogan maszatoltam szét rajta az új forrasztóanyagot
Mint egy kisgyerek úgy várom a holnap reggelt.
-
qad
senior tag
Sziasztok. Tud valaki szelephézag értékeket a 6. generációs 1.6 VTi B16A2 motorhoz?
-
qad
senior tag
Köszönök mindenféle felvilágosítás.
-
qad
senior tag
válasz
TexT-BoY #3672 üzenetére
Attól nem félek hogy a kompót eltöri a főtengelyem, eszembe sem jut annyi paripát tolni alá. Viszont kis nyomású levegővel 0.8 max (turbó-kompresszor) meglenne a kecske is meg a káposzta is. Ha viszont csak kompit teszek rá alig kell töblet tüzelőanyagot tolnom bele, mert a turbóval ellentétben nem fog a szívó oldali levegő is felhevülni. Persze ne is várjam tőle a világ nyolcadik csodáját sem.
-
qad
senior tag
válasz
TexT-BoY #3668 üzenetére
A lényeg az hogy elektronikával szeretnék belőle kihozni + 30- 40 lovat. Egyébként csak 50-esre átalakítva a rendszert 160-ról kb 165-170-re tolja fel a lovakat(- középdob és - katalizátor). Egyébként gondolkodtam 1 szabályzott kompresszoron(0.8 max), mert egyszerűbb mint a turbó és nem kell még dugattyúkat cserélnem(nem kell félnem attól hogy átég).
-
qad
senior tag
Egyébként autószerelő vagyok szal ezekről van fogalmam. Egyébként a You Tubon több videó is van ezekről, ilyen-olyan turbós autókról(vti) ezért gondoltam hogy 1 ilyennek a vezérlő progiját kellene rátölteni, persze módosítva az enyémre(visszavenni)
-
qad
senior tag
válasz
TexT-BoY #3659 üzenetére
Hát megmondom a frankót ezért akartam csak chippet. Fokolókerékkel, +üzemanyag nyomással, kipufógerendszerrel(ez mindenképpen le lesz cserélve), nagyobb porlasztócsúcsokkal, nagyobb tápszivattyúval én is kitudom hozni belőle a 200 lovat. De ne akarok hozzányúlni. Turbóval meg kovácsoltvas dugattyúkkal 250-300 le is megvan de nem akarom bontani. Ezért mondtam a chiptuningot.
-
qad
senior tag
válasz
!Overdose! #3635 üzenetére
Próbálkozom de ha csak finom oltásokat kapok akkor no thx. Megpróbálok felhajtani húzott autóval rendelkező egyént infóért.
-
qad
senior tag
15 lovat több helyen is láttam, de nekem az kevés. Arról ne is beszéljünk hogy ahoz nem kell ész hogy 15 pacit kihozzunk 1 vti-ből. Lemásolják a B16a4 vezérlőjét és aprót módosítanak és már 15.
B16A4
Ezért gondoltam valami komolyabb chippre, 1 normális helyen ahol fékbad is van és egyből lemérik a szemed előtt a javulást. Tuning boxokat is nézegettem de az csak egységenként módosít a cuccokon és az télleg kamu szagú(15-20%-al dobálóznak egységenként). -
qad
senior tag
válasz
Integra #3628 üzenetére
Hát a haver 92 Le-s suzujára is ennyit írtak, szóval min 30-40 lóerőt szeretnék. A kipufogó meg mindenféleképpen meg lesz csinálva chiptől függetlenül. Azért bátorkodtam rákérdezni így a chipre mert szerintem a 15 Le az kevés ha már chippelünk és szó sem volt olcsóságról. Nem a pénz a lényeg, csak egyszerűbb a chip mint a benzinnyomás emelés meg a keményített szeleprúgók, az elpazarolt időről meg ne is beszéljünk. Szóval spórolni akarok 1 kis időt magamnak ha létezik 30-40 lóerős chip tuning. Szóval ha van valakinek tudomása ilyen chippelésről tájékoztasson pls.
-
qad
senior tag
Esetleg van valakinek chip tuningos vti-je? Körbenéztem pár chippes oldalon de csak nevetséges 15 Le-t akarnak rá tenni. Vagy mit tudnátok ajánlani?
-
qad
senior tag
Thx, már röppenek is rá.
-
qad
senior tag
hi all, műszaki adatokra lenne szükségem. Vti-hez kellenének az adatok, de ha van valami oldal ahol az összes többi moci adat is benne van annak is örülnék. Ilyenekre gondoltam hogy üzemanyag szivattyú nyomása, szelephézagok, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest