Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #150 üzenetére
egyébként semmivel sem drágábbak mint a többi made in japan autónál..
haverom most cserélt komplett kuplungot mindennel a 3 éves corollájában, 60ezret fizetett. és ezt még úgy hozták neki, különben vagy a dupláját számlázták volna neki...
amúgy szerintem general, az összes mo-n található civic 85%-a már törött...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #152 üzenetére
a szallerbecknél volt nemrég egy 2000-res fekete itr, 72ezer km-rel 4 milla irányárral. nem volt ronda, és ahogy végignéztem a kasztnit nem voltak illetszési hibák és a fényezés is eredetinek tűnt.
el is vitték pikk-pakk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #153 üzenetére
a durva hogy itthon is volt SR verzsön az angol 5Dből, 126 lovas dohc vtec motorral, és optikázva meg hátsó szárnnyal az ötödik ajtón.
honda egy nagy betűdzsungelharcos típusjelölések témában, az egyszer biztos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
Most így visszaolvasva köszönöm megvolt
7 együtt töltött év, több mint 100e kilométer, túrák, csak úgy menés. rohanás a melóba, suliba, csajozás, balesetek, karambol... Pff imádtam minden apró csavarját neki. Nem tudom lesz-e még egyszer ilyen szép/megbízható autóm.
Álljon itt egy kép róla:profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest