Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E91 blog 2. rész
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #150 üzenetére
egyébként semmivel sem drágábbak mint a többi made in japan autónál..
haverom most cserélt komplett kuplungot mindennel a 3 éves corollájában, 60ezret fizetett. és ezt még úgy hozták neki, különben vagy a dupláját számlázták volna neki...
amúgy szerintem general, az összes mo-n található civic 85%-a már törött...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #152 üzenetére
a szallerbecknél volt nemrég egy 2000-res fekete itr, 72ezer km-rel 4 milla irányárral. nem volt ronda, és ahogy végignéztem a kasztnit nem voltak illetszési hibák és a fényezés is eredetinek tűnt.
el is vitték pikk-pakk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #153 üzenetére
a durva hogy itthon is volt SR verzsön az angol 5Dből, 126 lovas dohc vtec motorral, és optikázva meg hátsó szárnnyal az ötödik ajtón.
honda egy nagy betűdzsungelharcos típusjelölések témában, az egyszer biztos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
Most így visszaolvasva köszönöm megvolt
7 együtt töltött év, több mint 100e kilométer, túrák, csak úgy menés. rohanás a melóba, suliba, csajozás, balesetek, karambol... Pff imádtam minden apró csavarját neki. Nem tudom lesz-e még egyszer ilyen szép/megbízható autóm.
Álljon itt egy kép róla:profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- A KOReader ebook olvasó program
- Milyen notebookot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest