- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Ezek után nálam is így lesz. Gyári dupla áron van, de ha ugyan az minek fizessek többet.
Gyári légszűrő idén már nem játszik. Mikor először vettem 4-5000 Ft között volt, legutóbb is megrendeltem a gyárit (az árat nem kérdezve) és 8-9000 Ft között volt és muszáj voltam átvenni, mert gyári cuccokat nem vesznek vissza. Ismerős autó szerelő ajánlására MANN helyett Mahle-knecht lesz valószínűleg, minőségben kb azonosak, viszont árban a Mahle olcsóbb (3000 Ft a MANN meg 5000).
Üzemanyag szűrő cseréjét is tervezem, utángyártottban csak Nipparts van Kovács Autónál, így valószínűleg az lesz. Fogalmam sincs mikor volt cserélve, ha egyáltalán volt már.
Van még egy üzemanyag szűrő a betoltő csövön is, de erre nem találtam itthon alkatrészt ami kép alapján ugyan úgy néz ki. Ezzel szerintem egyenlőre nem foglalkozok, tankolással nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest