Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
No ma szárazak voltak az utak, na mondom eljött az időm, accordba bedobtam az yuasa aksit és gyí a civic-hez. Már csak néhány lépés válasz el amikor is, egy ak"+!'életbe kicsuszott, éppen csak a kulcs és a garázsnyitó és a forgalmija maradt otthon, áááá. Irány haza, de ha már akkor elintéztem egy dolgot.
Összeszedem a motyót, odaérek, aksi rá, teszem a negatívat, beriaszt. Óóóó modnom a távirányítót (nem használom vagy 2éve mert ez a magicar riasztó valahogy összevissza műxik, na szóval a távirányító otthon a fiókban. Azanyád, újra haza. Mondom jó akkor most egy kv és 10perc pihi mert ez a du nagyon rossz irányba megy.
Minden nálam, civic aksi rá, kocsi nyit, izzít, pöcröf, ahhhhhhhh.
10km óvatosba, egy tankolás és egy guminyomás csekkolás.
Aztán 20km örömködés....nagyon hiányzott már!
Volt nálam gopro, fel is tölttöttem két aksit is, de mire odaértem hogy feltegyem és eksön addigra mindkét aksi megmurdált.Na majd legközelebb.
Úgy érzem most megint nagyon egyben van az autó, mi lesz ha megkapja a nagyobb féket (262->282).
Örülök h nem lett dzsuvás, szépen az utolsó km-eken "visszahűtöttem" és újra letettem.
No nem sokáig mert holnap egy Tatabánya odavisszát tervezek, csak ne szóljon közbe az időjárás.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest