Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolynet

veterán

No ma szárazak voltak az utak, na mondom eljött az időm, accordba bedobtam az yuasa aksit és gyí a civic-hez. Már csak néhány lépés válasz el amikor is, egy ak"+!'életbe kicsuszott, éppen csak a kulcs és a garázsnyitó és a forgalmija maradt otthon, áááá. Irány haza, de ha már akkor elintéztem egy dolgot.
    Összeszedem a motyót, odaérek, aksi rá, teszem a negatívat, beriaszt. Óóóó modnom a távirányítót (nem használom vagy 2éve mert ez a magicar riasztó valahogy összevissza műxik, na szóval a távirányító otthon a fiókban. Azanyád, újra haza. Mondom jó akkor most egy kv és 10perc pihi mert ez a du nagyon rossz irányba megy.
    Minden nálam, civic aksi rá, kocsi nyit, izzít, pöcröf, ahhhhhhhh. :)
    10km óvatosba, egy tankolás és egy guminyomás csekkolás.
    Aztán 20km örömködés....nagyon hiányzott már! :B
    Volt nálam gopro, fel is tölttöttem két aksit is, de mire odaértem hogy feltegyem és eksön addigra mindkét aksi megmurdált. :(( Na majd legközelebb.
    Úgy érzem most megint nagyon egyben van az autó, mi lesz ha megkapja a nagyobb féket (262->282).
    Örülök h nem lett dzsuvás, szépen az utolsó km-eken "visszahűtöttem" és újra letettem.
    No nem sokáig mert holnap egy Tatabánya odavisszát tervezek, csak ne szóljon közbe az időjárás.

Új hozzászólás Aktív témák