- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
a HT7-em kinőtte a gyermekbetegségeit, de persze az is könnyen meglehet, hogy egymáshoz szoktunk. :-)
A HomTom fb-oldalán is remek emberek vannak, akik segítőkészek voltak, érdemes ott is jelen lenni.
Pl. volt a telómmal egy naponta 5-6-szor újrabootolós időszakunk, itt is megírtam.
Oly bosszantó volt a sok kikapcs-bekapcs, hogy el nem tudom mondani!
A kiváltó okot és a megoldást is együtt okoskodtuk ki, ott, nemzetközi "barátaimmal".
Képzeljétek, "csak" annyi volt a gond, hogy maga a kikapcs-bekapcs-gomb picit szorult és emiatt használatkor beragadt. A szilikontok miatt pedig nem figyeltem fel rá.És mi volt a megoldás?
Favágó módszer, de működött: hátlapot levenni, az összes csavart meglazítani és utána úgy ráhúzni őket, hogy a gomb ne szoruljon.
Sosem jutott volna eszembe! :-)Amúgy, minden jól szuperál, maximálisan meg vagyok elégedve az akksi üzemidejével, a beszédhang minőségével, a kamerával (jó fényviszonyok mellett), a 3D-s audió-rendszerrel, a mobilnettel és a wifivel, az antutu a v2.0.3 után is 24.336, úgy hogy tényleg, CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Üdv Nektek,
tt-tk
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest