Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Hát mondjuk azért nem hiszem hogy ekkora különbség lenne az 5870 meg a gtx 580 közt???!
Szerintem driverből rakjál mindent alkalmazásvezéreltre, én is igy tettem kivéve a texturákat kiválo minőségre raktam, ha még igy is belefér! De azért elég vad igénye van neki ha 580 kell ahhoz hogy ne essen 60 fps alá totál maxon szürökkel minden....
mondjuk ami örvendetes ugy nézem hogy ez a játék is szépen használja a 4 magos procit, vagyis itt végre nincs platform meg cpu limitem sem, hanem pörög végig, jó játéknak igérkezik, még nagyon az elején vagyok csak a mozgás volt picit kiábrándito de nem lesz ez rossz(#37) zack: ha rendes a skálázódás akkor is kb egy 5870 szintet tudhat a 4870x2, gtx 570 szintet szerintem semmiféle képpen sem, szűrők nélkül maxon szerintem egy 50-60 fps lehetséges vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem driverből rakjál mindent alkalmazásvezéreltre, én is igy tettem kivéve a texturákat kiválo minőségre raktam, ha még igy is belefér! De azért elég vad igénye van neki ha 580 kell ahhoz hogy ne essen 60 fps alá totál maxon szürökkel minden....