Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Részben van csak igazatok. Elég sokat toltam már a Homefront multival hogy tudjam, nem egészen úgy van ahogy gondoljátok.
Ground Control-ban nem egy olyan kört nyertünk negatív stat-tal, hogy az enemy fele csipa volt. Tehát nem úgy müxik ez a dolog, ha 1 oldalon 50% csipa, akkor az mekkora túlerő, és esélyünk sincs, mert a pálya széléről nem fog tudni területet foglalni, és lehet 15-3 k/d fog végezni, de bukni fogják mind a 2 kört.
Amiről ti beszéltek, hogy a sok 1 lövéses csipa az túlerő, az esetleg a TDM-ben lehet előny, de ott sem mindig. Egy 24-es vagy 32-es szerón kicsi az esélye hogy sokáig inkognitóban marad. Ha meg meghal, el is kell jutnia a jó csipa helyekre. Szóval annyira nem érzem igazságtalannak az egy lövéses rendszert.
Még mindig jobbnak gondolom, mint azt, hogy 2x kelljen valakibe belelőni, vagy a másik, hogy mozgás közben találd el a fejét.
Eleve ezek a pályák olyanok (talán egyet kivéve) ahol ha bekapsz egy csipa találatot, egyből fedezékbe kushadsz és lehasalsz, mert tele van szinte minden pálya fedezékkel, ahol regenerálódni tudsz. Ha ezeket bekalkulálom, akkor a 2 lövéses csipa szinte használhatatlan lesz, és az lesz mint MoH-ban hogy senki se fog csipázni, mert 1-1 kivételtől eltekintve, az eltalált enemy nagy részének lesz ideje és helye regenerálódni, és így kb. a csipa csak a skulókat fogja elhasználni frag nélkül.
Mondom ezt úgy, hogy kimaxoltam már a csipa kaszt mindkét fegyóját, tehát csak nagyon ritkán, stratégiai szituknál szoktam használni 1-1 újraéledésnél.(#211) Lorenzo9
Ez így tényleg jó lenne, ebben egyetértünk!

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleve ezek a pályák olyanok (talán egyet kivéve) ahol ha bekapsz egy csipa találatot, egyből fedezékbe kushadsz és lehasalsz, mert tele van szinte minden pálya fedezékkel, ahol regenerálódni tudsz. Ha ezeket bekalkulálom, akkor a 2 lövéses csipa szinte használhatatlan lesz, és az lesz mint MoH-ban hogy senki se fog csipázni, mert 1-1 kivételtől eltekintve, az eltalált enemy nagy részének lesz ideje és helye regenerálódni, és így kb. a csipa csak a skulókat fogja elhasználni frag nélkül.