Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

Részben van csak igazatok. Elég sokat toltam már a Homefront multival hogy tudjam, nem egészen úgy van ahogy gondoljátok.
    Ground Control-ban nem egy olyan kört nyertünk negatív stat-tal, hogy az enemy fele csipa volt. Tehát nem úgy müxik ez a dolog, ha 1 oldalon 50% csipa, akkor az mekkora túlerő, és esélyünk sincs, mert a pálya széléről nem fog tudni területet foglalni, és lehet 15-3 k/d fog végezni, de bukni fogják mind a 2 kört.
    Amiről ti beszéltek, hogy a sok 1 lövéses csipa az túlerő, az esetleg a TDM-ben lehet előny, de ott sem mindig. Egy 24-es vagy 32-es szerón kicsi az esélye hogy sokáig inkognitóban marad. Ha meg meghal, el is kell jutnia a jó csipa helyekre. Szóval annyira nem érzem igazságtalannak az egy lövéses rendszert.
    Még mindig jobbnak gondolom, mint azt, hogy 2x kelljen valakibe belelőni, vagy a másik, hogy mozgás közben találd el a fejét. :U Eleve ezek a pályák olyanok (talán egyet kivéve) ahol ha bekapsz egy csipa találatot, egyből fedezékbe kushadsz és lehasalsz, mert tele van szinte minden pálya fedezékkel, ahol regenerálódni tudsz. Ha ezeket bekalkulálom, akkor a 2 lövéses csipa szinte használhatatlan lesz, és az lesz mint MoH-ban hogy senki se fog csipázni, mert 1-1 kivételtől eltekintve, az eltalált enemy nagy részének lesz ideje és helye regenerálódni, és így kb. a csipa csak a skulókat fogja elhasználni frag nélkül.
    Mondom ezt úgy, hogy kimaxoltam már a csipa kaszt mindkét fegyóját, tehát csak nagyon ritkán, stratégiai szituknál szoktam használni 1-1 újraéledésnél.

(#211) Lorenzo9

Ez így tényleg jó lenne, ebben egyetértünk! :K

Új hozzászólás Aktív témák