Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Össze tudnád ezeket a képeket hasonlítani egy MM-ben készült képpel? Az autómatásra gondolok, amihez odaviszed a CD-t, vagy a mem. kártyát, és megvárod az elkészült képet (WestEnd-ben van ilyen)
Ja, igen! Gondolom a képek 10x15-ek, ugye?
Kicsit drágálom ezeket az árakat. Főleg a DM-st.
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
az is van mindenutt.. de asszem nem olcsobb
mondjuk szerintem a digitalis meret az hulyeseg, olyan fotoalbumot meg nem lattam amibe ~11x15-os kep belemegy, 10x~14 helyett meg inkabb legyen nagyobb.
nezd meg az altalam emlitett cegek honlapjat.. nem nehez kitalalni
bar asszem ki kene probalni kep.tar.hu-t is ha azok is kemiai cuccal csinaljak, mert adnak mennyisegi kedvezmenyt, en meg altalaban sokaig gyujtom aztan egyszerre az egeszet -
gLes
őstag
Egyrészt már van ilyen topic (igaz én sem találtam pedig kerestem
), másrészt PhotoHall, sztem elég korrekt szolgáltatást nyújt, még ha 69 Ft is képenként, de megéri, mert digitális méretekben van, tehát nem kell szórakozni a Fit és Fill cuccokkal, továbbá érdemes az általuk ajánlott felbontásba átkonvertálnod Photoshoppal vagy hasonló kaliberű képszerkesztőprogrammal a képeidet a legoptimálisabb minőség eléréséhez. Szal Bővebben: link
-
tomcs
őstag
jelenleg ket 45ft-os helyrol tudok (10x15)
fotomarket es digilabor, en a fotomarketet hasznalom mert szemelyesen a lurdyban kell atvenni az meg nekem pont jo, minden nap ott megyek egyetemre
amugy asszem az index digicam-on ki van gyujtve egy csomo, nezegess ott is.
fotomarketre en ftp-n szoktam feltolteni, digilabornak valami rendelo progija van, egyszer probaltam de lefagyott igy rendeles nem is lett az egeszbol. azota persze mar biztos jobb, meg akkor volt amikor indultak
fuji fotolaborban asszem 95ft egy de nekem debrecenben ideadtak azt az osszenyomos izet is amivel szet szoktak vagni az igazolvanykepeket, 8 db ig. kep meg mar nem sok 95ert
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- OLED TV topic
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest