- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
fogtunder #61632 üzenetére
"azt le kell szarni, ha az embernek ez tetszik
én se szeretem, de nem azért, mert elcsépelt, hanem mert nem bírom a pirosan világító dolgokat hosszabb távon."
Én meg a világító dolgokat nem bírom. Szépnek tartom, de otthon zavarna.Bocs az offét, de hol lehet venni szép harisnyázott kábeleket? Láttam már hirdetve, hogy készítenek, de elég sok hét mire elkészül, és gondolom úgy többször annyiba kerül mintha készen venném.
Nekem Seasonic Platinum tápom van, de valószínű ez megy a régebbi gépembe, és veszek egy új Seasonic Titanium Prime tápot. Állítólag, ezek a világ szinte legjobb tápjai, viszont a kábelek elég fapadosak kinézetre. Elég csúnyák, hogy őszinte legyek. Egy ilyen teljes kábel szett kb. mennyi, 10 ezer?
-
deja vu
addikt
válasz
MasterMark #61589 üzenetére
Minek monitor, bepippantva nézi hogy pörög a gyári intel hűtő, és még ő ad tanácsokat a milyen számítógépet vegyek topicban.
Szerencse, hogy ott van Blueface mert elszabadulna a pokol.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest