- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexFindley
csendes tag
válasz
csababarca #66510 üzenetére
Ritka az olyan gép, ahol a szép külső mögött nincs egy "érdekes" kábelrendezés ott, ahol nem látszik
Sajnos van sok olyan ház (főleg a budget kategóriában), ahol kínszenvedés normálisan elrendezni a kábeleket, vagy akár teljességgel lehetetlen... például a Bitfenix Nova házban sajnos visszaköszönt hogy nem néztem rendes review-t vétel előtt, nincs semmilyen lyuk ahol hátulról be lehetne hozni a CPU 2x4pin tápját, így az például mindig az arcodban lesz, és egy nem moduláris, vastag kábeles PSU kábeleit sem nagyon tudod elrakni sehova, mert a legközelebbi lyukon ha kidugod nem fog rámenni az oldallap. Erre én allergiás vagyok. Erősen budget fíling, mondjuk egy 10 ezres ház, de ennyiért is láttam már sokkal jobbat. Rég kellett ennyit szenvednem egy normális kábelezésért. Szóval ha valaki akar egy rendezett buildet Nova házba rakni (vagy Comrade, asszem az is ugyanaz más előlappal), akkor gondolja át még egyszer -
Laccoss
addikt
válasz
csababarca #66510 üzenetére
Nem is nagyon kell, ha elégedett vagy a külsővel, csak azt akartam mondani, hogy van egy rakás lehetőség. Pl. előlapot is csinálhatsz, leveszed a meglévőt, ráteszed a készítettet, és máris már két külön kinézet.
Ha olyan a házad, hogy a vga-t lehet úgy is rögzíteni, hogy párhuzamosan legyen az alaplaphoz, az is sokat dob a kinézeten (és talán még a hűtésen is).
Fixen lehet jobb lenne a venti, de ki kell próbálni, hogy a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest